- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madarasz92 #25596 üzenetére
6 évig. első 3 évben élelmiszer ipari osztályba jártam, majd repetáztam és agrár osztályban folytattam, és érettségi előtt kirúgatott az osztályfőnök, így 6.évemet gimnáziumi osztályban töltöttem. kisujjam mozdítása nélkül is leérettségiztem volna egy évvel előtte, de ez a fajta hozzáállás zavarta az akkori osztályfőnököm. a végeredményen nem változtatott, csak 1 évet vett el az életemből. amúgy kegyetlen nagy sötétség van azon a környéken. első osztályban úgy voltam osztályelső, h a 2. évben megkérdezte az egyik tanár, "ki ez az új diák?", olyan sűrűn találkozott velem az előző évben
összegezve a suliról alkotott véleményem, biztosan nem járatnám oda gyerekem. kegyetlen visszahúzó erők vannak ott, az enyhén és kevésbé ittas állapotú tanárokról nem is beszélve, és voltak durvább arcok is a tanári karban.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Synology NAS
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged