Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz Agyasima #85635 üzenetére
Az új is főleg torrentezésre lesz használva. Sajnos a régi a fullhd filmek streamelésénél már erősen szenvedett, és a Transmission is hosszú percekre ki tudta fektetni.
Viszont fura ez a QNap, elvileg sokkal többet tud, de valahogy a kis faék Zyxel sokkal jobban kézre állt. Meg a Qnap-ra nincs Transmission (ahogy olvasom valahogy hackelni lehetne rá, linux-os parancssorból konfigurálgatva, szóval no way), ami az én szememben hatalmas negatívum.
Saját fos Downloadere van, amihez nincs külsős GUI egyenként kell hozzáadogatni amit le akarok töltetni vele.
Szóval ne vegyetek Qnap NAS-t!Én kérek elnézést!
-
veze
őstag
válasz Agyasima #85635 üzenetére
nekem nsa325 v2 200+ torrentet siman seedelt a magra. Transmissiont fel kell rá tenni
letöltést viszont érdemes egyesével, párosával engedni, be lehet rakni letöltésre persze többet is, olyankor prioritási sorrendet kell beállítani .(vagy ugy beállítani egyidejűleg csak kettőt engedni, majd ha végez vele, előveszi a következőt.) Különben egyszerre elkezdi mind és belassul eléggé. persze ha igy hagyja az ember éjszakára, akkor reggelre mégis feldolgozza az összeset[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest