- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted_Beneky
senior tag
Fura helyen van az új hozzászólás írása! Most colomb2-nél írok újat, pedig nem kapcsolódik a hozzászólásához.
-
Ted_Beneky
senior tag
Kinél van még áramszünet? Petőfi-telepen igen.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #84864 üzenetére
Tavaly előtt és tavaly is kint voltam, mint vendég, erről tudok nyilatkozni
Az az általános, hogy az "egyéni versenyzők" amúgy csapatok, asszem a Hansági suli biztosít a főzéshez dolgokat, ált. iskolák/középsulik is nevezhetnek, baráti társaságok, stb. Szóval ezek a csapatok megeszik amit főztek vagy ha nem bírják, szólnak a rokonoknak/barátoknak és pillanatok alatt elfogy. Volt olyan ismeretlen érdeklődő több is, aki csak úgy leült az asztalukhoz, hogy ő kifizetné, de annak határozottan a túlpartot javasolták -
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #84557 üzenetére
Oké!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #84555 üzenetére
És azért mentél azzal, mert kellett vagy azért, mert adtak és elküldtek?
-
Ted_Beneky
senior tag
Tüdőszűrésre kell beutaló?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #84034 üzenetére
Mi lett volna, ha nyugágyat hozol?!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Kékes525 #83911 üzenetére
Akármilyen mestert kerestünk 2-3 hónapra előre le vannak kötve. Még novemberben kaptunk egy telefonszámot valakitől egy olyan generálkivitelezőhöz, aki több szakma munkásait koordinálja, ő 1 évre előre be volt táblázva. Odaadnám szívesen a számát, de sajnos elkeveredett valahová, mert nem akartunk 1 évet várni
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
pulutodurumo #83886 üzenetére
Majd táncolnak a kandúrok a cicafiúkkal
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
pulutodurumo #83884 üzenetére
Frekventált környék
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
vizslakutya #83882 üzenetére
Hova vitték? Nem mennék, csak kíváncsiságból
-
Ted_Beneky
senior tag
És két-három üvegnyi töményt is ingyen be tudsz hozni, ha megiszod a határátkelő előtt a Szerb oldalon 🙂
-
Ted_Beneky
senior tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #83768 üzenetére
Láttam ilyesmi készüléket, de a leírásában az van, hogy wifin kapcsolódik a meglevő wifi hálózathoz, azt erősíti és a lan portján még "megcsapolhatod" egy vezetékes gép számára. De én nem ezt akarom, hanem pont fordítva, kábelből szedje a jelet és ossza szét wifin. Ez akkor két külön készülék azonos kinézettel és csak keverem őket? például ez
-
Ted_Beneky
senior tag
Kicsit beletekeredtem a fogalmakba...
Van kábeles net az egyik helyiségben (a routerből jön egy távolabbi szobából) és arra akarok dugni egy szerkentyűt, ami ezt "wifisíti" a teló számára. Akkor ez egy újabb router vagy valami más? -
Ted_Beneky
senior tag
Mi az a nagy kerek izé, ami a Klauzál téren épül?
-
Ted_Beneky
senior tag
Tudja-e valaki innen:
Most szombaton mennék az M3 metróval a Népligettől a Deák-tér környékéig. Még mindig pótlóbuszok járnak a 7végén ezen a szakaszon vagy már le kell menni a földalá? -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #83293 üzenetére
A Csongrádi sgt. Nagykörút és Makkos-Erdő sor közötti oldalán van egy redőnyösbolt.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #83289 üzenetére
Pedig vannak ilyenek
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #83283 üzenetére
Adtál pénzt neki?
-
Ted_Beneky
senior tag
Tényleg, itt tele vagyunk tájékozott emberrel: Régi beton bejáró már jócskán kikopott foltokban pár helyen (legmélyebb teknő talán3-4cm lehet) , lehet ezt valami anyaggal simává varázsolni újra? Vagy egyedüli megoldás felveretni és újrabetonozni?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #82860 üzenetére
Köszi a hozzászólást, gondolatébresztő volt, segíteni fog a megoldásban
-
Ted_Beneky
senior tag
Van valakinek közületek szabványos 75-ös ajtója (kamra, fürdőszoba, wc) Mekkora a belső szélességi mérete ezeknek?
-
Ted_Beneky
senior tag
Talicskája nincs eladó valakinek? Ha már hardware
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #82789 üzenetére
Mondjuk ez inkább szomorú, de igaz!
Nekem legalábbis, mert én házfelújítás előtt vagyok, ha mester lennék én is vigyorognék -
Ted_Beneky
senior tag
A Fegyencedzés sajátsúlyos és a fokozatosságra épít, a könnyű gyakorlatokkal kezdi.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #82563 üzenetére
-
Ted_Beneky
senior tag
Steames komplett játékot oda lehet ajándékozni valahogy? Nekem van meg a Skyrim, de a fiam játszana vele a saját fiókjában
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #82488 üzenetére
De. Vitálpajzs Bt. Facebookon fent van
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
quailstorm #82308 üzenetére
Én is paráznék, ha megjelenne a lakásunkban bárki. Nem hogy még a netemet is b@szkurálná!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
DeFranco #82255 üzenetére
Bizonyára van rossz tapasztalatod a futárokkal kapcsolatban. Nálunk egy 8 fős munkahelyen amikor kihozzák címre, ha nem kell fizetni a csomagért, bárkinek oda adják, hiába szól névre, ha meg fizetni kell érte, akkor bárkinek aki pénzt ad érte és aláírja, odaadják a csomagot. Csak legyen egy átvevői név. GLS/ExperessOne/ DPD/Fedex/MPL egyformán.
-
Ted_Beneky
senior tag
Azt, hogy volt egy ütőképes és/vagy nagy létszámú útfelbontó csapat és azokkal minden átépítenivalót rövid idő alatt szétkaptak. Ezzel szemben volt egy alulméretezett építőcsapat, akik még most is csinálják a csinálnivalót. Eredmény: túl sokáig túl sok helyen nem történt semmi, ahol lezárták az utakat és járdákat, ezzel feleslegesen akadályoztak minden arra közlekedőt.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Orionk #82138 üzenetére
Az eredeti kérdésre visszatérve egy óriási baklövésnek tartom, ahogy ezt az egész Szilléri sgt-i/Dugonics téri/Retek utcai/+számtalan buszmegálló kivitelezési műveletet végrehajtották. Ha lenne bárminek is bármilyen következménye itthon, már rég fejeknek kellett volna hullani. Persze csak képletesen, nem szó szerint
-
Ted_Beneky
senior tag
Fekete Péntekezett valaki valami megérős dolgot vagy a magyar kereskedelem ismét elmismásolta az árengedményeket?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #82076 üzenetére
Lehet, hogy sürgős és megpróbálnak minden forrást.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
AsterixComic #82065 üzenetére
Általánosságokat tudok írni neked. Csak a saját szemednek higgy mindenben, a legfrissebb telekkönyvi kivonatot te kérd ki, ha komoly a vásárlási szándékod, bemondásra ne fogadj el semmit. Természetesen ügyvéd előtt kell megkötni az adásvételit.
-
Ted_Beneky
senior tag
Holnap megyek a szegedi szolgáltatókhoz. Vajon melyik nap szerinti nyitva tartás lesz érvényben?
-
Ted_Beneky
senior tag
Sziasztok! A lakcímváltozás adminisztrálását most helyileg hol kell intézni Szegeden?
-
Ted_Beneky
senior tag
A Dugonics-tértől az SZTK felé megcsinálták már az utat vagy még mindig építkeznek?
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
regvoltrossz #81369 üzenetére
Láttam valahol, hogy nem működő kamera volt felszerelve jól látható helyre. Ezzel nyilván nem veszed fel ki volt, de elrettentő hatása lehet.
-
Ted_Beneky
senior tag
Ha valaki szeretne női bicajt venni, csak szóljon
-
Ted_Beneky
senior tag
Ingatlanszerződéssel foglalkozó ügyvédek mennyiért vagy hány százalékért dolgoznak mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Gran Turismo
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Autós kamerák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Sorozatok
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest