Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Eladó 2*512MB GEIL VALUE KIT 11,5k
Majdnem 3 év gari van rá a Birdben.
Mistral telleg bezart? NEm tud vki itt Szegeden olyan helyet ahol normalis mennyisegben és minosegben vehetek 25-50 db tombos dvdt, semelyik szarban(IDC, Free Sector, Bird) sincs soha raktaron csak ilyen szar TDK persze az is 5-10 tombben.90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
ez a ''boba megnyitott'' mit jelent? uj bolt szegeden ahol boba van és korrekt minden? melyik az? tele van a tokom a birdos free sectoros kocsogsegekkel...
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
válasz Rhino666 #1055 üzenetére
Elixir, hmm fogalmam sincs miaz
Free sectorban vettem az elso gepemet, de az alaplap javitasaval kesobb atbasztak.
Igazabol arra voltam mindig is kivancsi h a debella szexualis kapcsolatban van e a kis torpe csavoval
Annyiban jo h mindig van ures cd tok.
Egyebkent multkor mikor mentem cd tokot venni egy fiatal csaj is volt hatul szoszmotolt, biztos szervizes
Mistralba az a csavo aki mostanaban volt latszott h unta az egeszet, de nekem szimpi volt. Van egy bolt a centrumnal: Eurocat(bar lehet h most mar Controllnak hijjak) ott is jo arcok. Kösz az infot.
[Szerkesztve]90 87.5 87.8 87.5
-
-
kicsitomi88
őstag
Ha gyorsan futok akko meg ingyen van mi?..
na majd az meg bekukkantok.
Emlekszem egy masik helyre nem messze volt a zsinagogatol a kalvaria fele, ot egy ido utan bementel es ha mar vasaroltal ott akkor aszondta itt van 9700pro vidd haza probald ki azt ha kell megveszed. Ezt 2003ban90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
/// NE RÖHÖGJETEK, IGAZ
Szegedi Srácok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! A kedvesemnek szeretnék kedveskedni aki nagyon szeretne pár műanyag cumit mert kiskoraban nem volt neki (ájjdekész). Itthon csak egyet talalltam. Ezek olyan cuclik amik altalaban Kinder-tojasban voltak és kemény műanyagok teljesen. Mi anno madzagon a nyakunkba akasztottuk őket. Volt köztük atlatszó és nem atlatszó műanyag is. Különbség a really cumiktól h nem olyan nagy a szopókas részük. Kérlek akinek van küldjön privit és screenshotot a t_cseh(kukac)hotmail.com-címre. Nagyon köszönöm, és bocs az offert de ez ugyebar a szegedi adok veszek topik
!!! AKI KÜLD VENDÉGEM EGY SÖRRE VAGY HA ANTI AKKOR EGY CAPPYRE !!!
/// NE RÖHÖGJETEK, IGAZ
-
kicsitomi88
őstag
A regivel szemben A Széchenyi térről nyíló utca egyik szeglete. Asszem van a Margaréta pizzéria, az azutani utca a Tiszához közelebb lesz az. Nem tudom mi a neve. Hogy mikor: Megszólítod az első rokkert az utcán it Szegeden, na ő tudni fogja.
ps: Budos pesti takaroggya vissza, szeged a szegedieké90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
/// NE RÖHÖGJETEK, IGAZ
Szegedi Srácok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! A kedvesemnek szeretnék kedveskedni aki nagyon szeretne pár műanyag cumit mert kiskoraban nem volt neki (ájjdekész). Itthon csak egyet talalltam. Ezek olyan cuclik amik altalaban Kinder-tojasban voltak és kemény műanyagok teljesen. Mi anno madzagon a nyakunkba akasztottuk őket. Volt köztük atlatszó és nem atlatszó műanyag is. Különbség a really cumiktól h nem olyan nagy a szopókas részük. Kérlek akinek van küldjön privit és screenshotot a t_cseh(kukac)hotmail.com-címre. Nagyon köszönöm, és bocs az offert de ez ugyebar a szegedi adok veszek topik
!!! AKI KÜLD VENDÉGEM EGY SÖRRE VAGY HA ANTI AKKOR EGY CAPPYRE !!!
/// NE RÖHÖGJETEK, IGAZ90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Nem vok pár napig és elszabadul a pokol. Ahelyett cumikat keresnétek a kedvesemnek
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Hogy ebben a kurv@ városban semelyik bótban sincs occsó tömbös dvd. x86ba is TDKval akarták kiszúrni a szemem Rhino meg nyaral, senkit sem érdekel, hogy nekem DVD kell? Controllba három hete bevittem a letört IDE fogas vincsim. Most bementem seggberúgni a bandát, így szerdára kész. 5k.
Rohadt artisjus, rohadt afták, rohadt Steve Allen...90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Hogy a f*szert nem jon be egy u-szeged.hu-s oldal sem nalam, bezzeg masnak igen.... (bocs vhol le kell vezetnem )
Jo kis kurzusfelvetel lesz etr nelkul90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Invitel a ludas, felhívtam. Hiba elhárítása folyamatban.
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Keresem megvételre az alábbi könyveket Szegedi átvétellel használtan:
Kernighan-Ritchie: A C programnyelv
Herbert/Schildt: C/C++ Referenciakönyv
Koenig: C Csapdák és buktatók
Akinek van eladó az privizzen!!!
Thxalot90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
Sziasztok!
A BirdPC köcsögsége miatt ket honapja ninc gepem. Ha vkinek van otthon kolcsonbe egy ket ezresert egy ket honapra AM2es lapja, vagy netan olcsó pénzárt eladó h hasznalni tudjam a konfigomat azt megkoszonnem.
Jelige: Bizalom
-
kicsitomi88
őstag
Sziasztok!
A BirdPC köcsögsége miatt ket honapja ninc gepem. Ha vkinek van otthon kolcsonbe egy ket ezresert egy ket honapra AM2es lapja, vagy netan olcsó pénzárt eladó h hasznalni tudjam a konfigomat azt megkoszonnem.
Jelige: Bizalom90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
válasz BobChemistry #3504 üzenetére
én a BirdPicivel legkozelebb a bíróságon találkozom, köcsög fasszopó egy banda az... Még ha értenének hozzá, meg korrektek lennenek, nem megerne?
90 87.5 87.8 87.5
-
kicsitomi88
őstag
-
kicsitomi88
őstag
Bekaphatja a köcs*g b*zi f*sszopo k*rva anyjanak a redves f*szat a birdpc!
Bemegyek ma az uzletbe:
-Alaplapom?
-Pill, felhivja pestet(hivja, varok 5 percet h majd visszahiv)
-Mondom csorogj rajuk meg1cer letszives.
-beszelnek, kozben nezi a csavo a lapokat.
leteszi a telot aszongya: Meg nem cserelte ki a nagyker, de jofejsegbol adnak egyet elore.
Hatterinformacio: Ugyved mondja, h a birdpc ugyvedje mondta a cegvezetonek h surgosen cserelje ki, mert ha perelnek akkor nagyot szopnanak. Az ugyved levele megtette hatasat. Most mar nem szarozok ha ilyen lesz. Semmi fogyasztovedelem, bekelteto testulet. Egy nappal tullepi a hataridot és nem cserel, azonnal ugyved-birosag. Ilyen jottment ceg nem fog megegyszer szivatgatni az biztos. Legyen ez mkinek pelda. alljon ki magaert az ember.90 87.5 87.8 87.5
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest