- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
pmheros
őstag
Még múltkorában olvastam a problémádat, de sajnos segíteni nem tudtam (most sem tudok). Viszont most olvastam az itcafén egy cikket: Kisvállalkozások oldalait támadják a bűnözők címmel és hát úgy tűnik te is ennek a tendenciának vagy az egyik áldozata. Úgy tűnik nem egy jóarc csávó nézett ki magának , hanem csak téged is megtaláltak. Gondolom azért ez nem vigasztal....
-
-
Nálam két dolog hibádzik, a k*rvanagy Hello Kitty plüss a háttérben
meg a tény, hogy nem a csajom és soha nem is volt az.
De a Hello Kitty jobban zavar.
SirRasor:
(Tényleg létező
) EXnőm, de szerintem már nem kell neki. Azért ha gondolod, kérdezz rá: vision666&vipmail:hu
-
-
Feka83
csendes tag
Köszönöm az érdemi hozzászólást.
Azt gondoltam, hogy nem fogok 10/10et kapni az első tervemre, pontosan azért kértem véleményt, h megtudjam a hibákat, megismerjem az oldalt úgymond más szemszögéből.
Miniumum 1024-re terveztem az egészet, de a tartalom helykihasználását szélesebb monitorokon meg kifelejtettem.
Az főmenük dinamukus méretűek, az almenük meg fixek, ezt is át kell formáljam.Köszi, Feri
-
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Aktuális-e még? Illetve a 8k elfogadható-e?
Mennyit ment, gari van-e?
Üdv! -
-
-
-
-
-
csiszy
csendes tag
Lelőni?
Nem túl kreatív ötlet, és ráadásul senki sem meri megtenni...
Meg hát jönne helyettük új, aki a régi törvények szerint megint felvenné a lóvét...Minimálbérhez kötni, és nuku költségtérítés? Reménytelen, hiszen költségtérítést minden cég elszámolhat valami alapján... Lásd Gépjárműnyilvántartás biznisz...
Én legalább a számlát(hogy macerásabb legyen nekik), és a felső korlát bevezetését javasolnám.A népszavazást meg hozzá kellene kötni valamelyik választáshoz, vagy internetre helyezni az egészet, és egyfajta közvetlen demokrácia irányába elmozdulni...
-
-
-
macilaci78
nagyúr
-
zolynet
veterán
van -> olcsó félkonfigban
1 a bibi, most hoztam fel pestre -
-
pschio
őstag
-
-
jhos910
senior tag
Tessék, sztem nagyon királyak és nemtom hogy csinálják a google-nél hogy yegy egy ilyen pillanatot elkapnak ..... (pl ugró gazellák....)
(ezeket már netről szedtem, de én fordítottam
)
Piac : 3° 0'8.80"S 33° 5'24.17"E
Oroszlán (hasonlít a Lonsdale logóra) : 51°50'43.09"N 0°33'11.03"W
Ló : 31°39'42.14"N 106°34'57.65"W
Ló 2: 51° 6'5.79"N 1° 8'26.09"E
Ló 3 : 51°39'5.23"N 3°15'27.47"W
Jesus loves you (Jézus szeret téged) felirat: 43°38'46.09"N 115°59'35.81"W
Halászhajó és flamingók : 21°50'34.82"S 35°26'59.83"E
Birkák : 29°46'15.67"S 21° 0'31.10"E
Elefántok : 10°54'13.28"N 19°56'5.72"E
Gazellák : 16°24'16.18"N 19°54'49.78"E
Malom : 51°41'0.48"N 5°46'37.25"E
Egy marhanagy plüssnyúl: 44°14'38.11"N 7°46'9.40"E
És pár videóban látható Google feliratos medence kamu, nincs ilyen felirat a medence alján (lehet h volt de a legújabb verzióban már nincs). Ezt a helyet én kerestem meg videó alapján.
37°25'20.48"N 122° 5'6.03"W
-
-
-
rptr
tag
Az attor a fuvet nem az autopalyaepitesre akartam irni (arra az aszfalt minosege vonatkozna), hanem a kozutakra + foleg bicikliutakra, de a foutakon is nyugodtan megnezheted, hogy jopar helyen szinte 0 alappal epitenek a jofajta magyar utepitok, az anyag meglenne ra, meg a penz is boven, csak elhordjak/eladjak bagoert, na meg gondjai vannak a vizszintessel meg a simaval is a magyar aszfaltozo jomunkasembereknek (macskako nem raz ugy, mint par frissen atadott ut).
Mellesleg nem csodalkoztam volna, ha a 31km-nyi M43-at 3 volgyhiddal meg 2 alaguttal sikerult volna csak megoldani.
Lehajto meg nem teljesen igaz. Ausztriaban, Nemetorszagban is rengeteg a lehajto, semmivel nem kevesebb, vagy ritkabb mint itt (es a feluljarok mennyisege is boven megegyezik szamban, igaz minosegben meg "design"-ban elegge eltero).
Viszont itt allandoan sirnak, hogy nincs benyakut 2 centinkent. Arra fele (foleg franciaban), meg egyataln nincs, mivel ezzel akarjak rakenyszeriteni az autost, hogy terjen le es legyen forgalma az autopalya melletti kisebb/nagyobb telepuleseknek (ha mar valaki lehajt, lehet, hogy nem csak tankol, hanem kajal is, vagy korulnez, ....). De ha mar autopalya: a hegyes terepen nem talalkoztam meg olyannal, mint ami itt van, marmint, hogy a lassabb jarmuvet terelik ki egy savba es aztan jojjon vissza ha tud.A fura az, amikor (elvileg) ugyanaz a Strabag epitkezik itt is, mint Ausztriaban es a minoseg eg es fold az ottani meg az itteni kozt. Ez most hogy is van? (mert mondjuk a magyar mutyizos utipitokon nem csodalkoznek, de ahogy nezem a kulfod is kenytelen beallni a sorba, vagy egyszeruen szarja le az anyaceg, hogy mit produkal az itteni).
-
Foolti
tag
hát nekem egy 1.3 -as 2104 -es LADA -m van
sz@rrá kopott motorral (kb 400k km -t ment már szegény) az benzinből is 8-9 -et eszik, szal ehhez képest nem sokkal több a gáz sem. lehet hogy az a különbség már csak beállítás kérdése. néhány ismerősöm akinek szintén gázos gépe van mondta, hogy az övék ugyanannyi gázt eszik, mint benzint, szal ha ez igaz egy 6l -es fogyasztású gépre, az eléggé gazdaságos lehet a jelenlegi 179Ft -os gázár mellet
-
-
-
-
-
WindyJoe
aktív tag
Cserepesen szokott kirakodva lenni egy bútoros, most meg nem mondom melyik, ő árul kanapékat.
Aztán a papp bútorházak, nekik is van 2 üzletük, a kanapék főleg a Vásárhelyi Pálban vannak (Izabella hídtól balra). De a másiknál is meg tudod rendelni (fura, de mintha ott olcsóbb lenne... mi is most veszünk, 2-3 hét mire megjön)
A neten nincs fönt minden úgy vettem észre.
Ezt találtuk a legolcsóbbnak. Van még sok apró bútorbolt is elszórva a városban.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged