- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Ha ez habszappan adagoló akkor nálam a glicerines szappan ami eldugította, minden mással működött márkától függetlenül. Ha egyáltalán nem jön belőle lehet géphiba is vagy nehezen akar beindulni fejreállítás segíthet. Itt a dettol váltotta a sorra tönkremenő habadagolókat, itt nem csöpög
-
fradi81
veterán
Csak olyan embernek érdemes elektromos habadagolót venni aki meg tudja szerelni mert mind elromlik elég hamar nagyon úgy néz ki.
-
fradi81
veterán
Vettem egy dettol adagolót, ez mennyire szereti a felhígított szappant? Azt gondolnám kevésbé érzékeny ilyen szempontból mint a habos gépek.
-
fradi81
veterán
Azt nem tudom milyen habadagolót kéne venni, mivel tele a youtube meghibásodott gépekkel, szerintem ilyen az összes. Vagy van kivétel? Arra gondoltam majd a lidl-be kéne venni ha lesz, arra legalább van 3 év gari.
-
fradi81
veterán
Ja igen a kézi adagoló szorulásának javítására találtam egy kommentet a videó alatt, a zsír nem ért semmit, a deformálódott szélesebb részeket kell valamilyen eszközzel visszavékonyítani, és megszűnik a szorulás. Az elsőt egy szikével kaszaboltam meg, a következőt egy finomabb reszelővel fogom majd.
-
fradi81
veterán
Ilyen szappan Az arány változó. Mondjuk itt nem cél hogy kemény habot adjon, csak olcsón sokáig üzemeljen
-
fradi81
veterán
A blitzwolf megvan 4 hónapja eddig szuper, elemet sem kell sűrűn tölteni. Szappanból a 'mild 5000ml antibakteriális' bevált hozzá. Ez a kézi habadagoló viszont nem tökéletes, lenyomás után nem jön fel, kézzel kell visszahúzni, mindkettő ilyen lett max. 1 hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- BMW topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest