Aktív témák

• DrSoul

őstag

válasz reg1 #192 üzenetére

Szerintem az tök jó, hogy az illető cserélt már alkatrészt a gépében! Láttam már olyan eladót számtech boltban, akiről nem biztos, hogy ez elmondható...
    És elvileg simán lehetne olyan informatikus, aki végez a főiskolan vagy az egyetemen, profi sok témában (pl. programozás, webdesign, hálózatok), de mondjuk még egyszer sem cserél PCI kártyát. Pedig az informatikában ő abszolut szakembernek mondható. Da akkor most mit kerestek?
    Továbbra is azt állítom, hogy amit (ha jól értettem) ti kértek, az nagyon gyorsan elsajátítható. Pl: tételezzük fel, hogy beállít hozzátok egy értelmes ember, de igazából nem ért semmihez, de vág az agya. Szerintem: kasszakezelés ->15 perc; számlázás ->30 perc; internetes honlap és árlista frissítése -> 2 óra; digitális gépek megismerése ->1-2 nap, max 3.
    Ha ezeken kívül az illető már szerelt számítógépet (mondjuk nem csak egy kártyát cserélt, hanem komplett gépet), akkor hol a gond? Mint írtam, 3-4 nap alatt mindent megtanul, mondjuk a cég ''házirendje''-> tegyél rá 2 napot-> ez egy hét. De igazából, ha az illető értelmes, egyszer kell szétszednie-összerakni egy gépet, legyen az +1 nap, és már azt is tudja.
    Ha van még valami, ami szerinted tudni kell, és sok idő megtanulni, kérlek írd le, és azt is, hogy szerinted mennyi idő megtanulni. Kiváncsi vagyok. És arról nem is beszélve, hogy a jelentkezők biztos, hogy a gépekhez már értettek.

Aktív témák