Aktív témák

• DrSoul

őstag

válasz KEndre #180 üzenetére

Veled értek egyet, és kicsit röhejes szerintem is, hogy már majdnem 2 hónapja keresnek embert, de nem találtak. Szerintem is ez komolytalanná teszi a céget. Mert ha különleges, ritka szaktudást igényelnének, akkor megérthető. De tudomásom szerint nem agysebészt keresnek, hanem értékesítők.
    Reg1 itt szépítgetheti, hogy még kell a kasszához is meg máshoz érteni... Ezeket 1 nap alatt el lehet sajátítani. A digi gépekhez való hozzáértést is, ha akarjuk. Hisz ha valaki ért mondjuk a fényképezéshez egy kicsit, akkor már a digigépeknél csak végig kell nézni a netet, milyen modellek vannak, milyen paraméterekkel: nem vicc, ez kb 1-2 nap alatt elsajátítható. Ok, nem árt még 1x kézbefogni élőben is egy masinát, de az is könnyen megoldható.
    Szerintem az, amit nehezebb elsajátítani, az az átfogó számtech tudás: de biztos, hogy sok jelentkező értette a dolgát. A többi szvsz nem nehéz. És azóta +1 ember kell. Számomra ez nagyon érdekes.
    Bocs, KEndre, nem csak neked szóllt, hanem legnagyobb részben Reg1-nek és a cégének. Egyetértek, hogy jelzzék, mikortól nem aktuális. Amúgy felőlem fent lehet a PH!-n 3 hónapig is a topic :DDD

Aktív témák