- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Köszönöm a rengeteg véleményt, ma is tanultam valamit.
Az egyedüli gond ott volt, h az eredeti számlán nem az én nevem/cégem (az nincs is) szerepelt, mivel én is másodkézből vettem a kártyát... A hd3870-es témába belementem végül, de nekem ilyen sz*r úton kari nem kell, így árulom is. Ha vkit érdekel, aláírásom...
De az is biztos, h többet nem veszek nagyker garis cuccot, csakis saját névre szólót vagy kiskereset. Nem ér ennyit ez a sok idegeskedés, szívás, ami az egésszel jár. -
joshua7
veterán
Fejtágítást kérnék, gondolom tudjátok, hogy mennek ott a dolgok....
Volt egy Ramiries-es vgá-m (x1900xt), ami beadta a kulcsot. A számláján nettó 109k szerepelt. A kari visszament garba. Pár hét eltelt, és ma jött a válasz, h 10k ráfizetéssel egy hd3870-hez juthatnék. Első olvasatra nem tűnik rossznak a dolog, de másodikra már nekem annyira nem nyerő.
Szóval ha egyszer megvettem vmit 1.5 éve x összegért, akkor az most annyit ér, ami az aktuális listán van nettóért? Mert én nem férek hozzá az árlistához, de akkor pl. ha a 3870 nettó 40, akkor az x1900xt nettó 30? És így jön ki a 10k? Vagy hogy számolják ezt?
Illetve azt az infót kaptam, h 7950gt-hez hasonlították a karit, és a Tom's hardware alapján (ez már alapjában véve is LOL) eldöntötték, hogy gyengébb nála és ez alapján lőtték be az árat. Ami ügye szánalom, mindkét téren...
Bármilyen infót szívesen vennék. -
joshua7
veterán
Nagyon jó topik. Szórakoztató és tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest