- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Köszönöm a rengeteg véleményt, ma is tanultam valamit.
Az egyedüli gond ott volt, h az eredeti számlán nem az én nevem/cégem (az nincs is) szerepelt, mivel én is másodkézből vettem a kártyát... A hd3870-es témába belementem végül, de nekem ilyen sz*r úton kari nem kell, így árulom is. Ha vkit érdekel, aláírásom...
De az is biztos, h többet nem veszek nagyker garis cuccot, csakis saját névre szólót vagy kiskereset. Nem ér ennyit ez a sok idegeskedés, szívás, ami az egésszel jár. -
joshua7
veterán
Fejtágítást kérnék, gondolom tudjátok, hogy mennek ott a dolgok....
Volt egy Ramiries-es vgá-m (x1900xt), ami beadta a kulcsot. A számláján nettó 109k szerepelt. A kari visszament garba. Pár hét eltelt, és ma jött a válasz, h 10k ráfizetéssel egy hd3870-hez juthatnék. Első olvasatra nem tűnik rossznak a dolog, de másodikra már nekem annyira nem nyerő.
Szóval ha egyszer megvettem vmit 1.5 éve x összegért, akkor az most annyit ér, ami az aktuális listán van nettóért? Mert én nem férek hozzá az árlistához, de akkor pl. ha a 3870 nettó 40, akkor az x1900xt nettó 30? És így jön ki a 10k? Vagy hogy számolják ezt?
Illetve azt az infót kaptam, h 7950gt-hez hasonlították a karit, és a Tom's hardware alapján (ez már alapjában véve is LOL) eldöntötték, hogy gyengébb nála és ez alapján lőtték be az árat. Ami ügye szánalom, mindkét téren...
Bármilyen infót szívesen vennék. -
joshua7
veterán
Nagyon jó topik. Szórakoztató és tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged