Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
zolynet
üzenetére
Jahh, ez lemaradt a story végéről: utólag a fülembe jutott a srácától (mai napig jóba vagyunk, az ő gépe nekem köszönhetően frankó ugye), hogy elvitte a kedves apuka a gépét valami szervízbe hogy nézzék meg mi baja.
A dolog lényege röviden: megszüntették a 2 partíciót a vinyón (mert az veszélyes!) és csináltak egy nagyot (135GB..), mondván a vinyó eleje sérült(anyám
). Toltak neki egy szűz XPSP2őt driverekkel vírusvédelemmel a fullos rendszer helyére és így adták vissza. Apuci vagy 1 hétig szenvedett mire minden használni kívánt programot fel tudott telepíteni.
Node a lényeg: ezért a műveletért (vinyó barbárkodás 0 szakértelemmel, Wintelepítéssel (össz. max 3óra meló) fizettettek vele 9 rugót
Ő most egy elégedett felhasználó, én meg ugye a balfasz aki nem ért a számítástechnikához
Persze amikor DOSban írt merevlemezről érdeklődött és nem röhögtem ki (nagyon
), meg amikor szaréhugyé önköltségekkel segítettem neki, akkor még jó voltam..hiába no, alacsony a kerítés.. -
Zofren
aktív tag
válasz
zolynet
üzenetére
ember bejon és kell neki 2 egyforma webkamera. sajna nincs 2 egyforma, csak 2 kulonbozo. de ő itt akar venni 2 egyformát legkésőbb holnap reggel. elmondtam neki, hogy legkozelebb hétfon vagy kedden megyunk áruért, addig semmiképp nem lesz. na erre kitalálta, hogy ma ugyis 4kor zárok, utána ráérek elmenni áruért pestre 2 webcamert. persze, 200 kilométert autozzak és még az uzemanyagkoltség se jon ki, és tuti mire odaérnék nagyker zárva lesz. erre jott a szokásos kérdés: hol lehet még ilyet kapni?
és elvárta hogy megmondjam a konkurenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Temu
- További aktív témák...
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Toltak neki egy szűz XPSP2őt driverekkel vírusvédelemmel a fullos rendszer helyére és így adták vissza. Apuci vagy 1 hétig szenvedett mire minden használni kívánt programot fel tudott telepíteni.