- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Jégkokó #9757 üzenetére
Mi meg sokfele olcso routert kiprobaltunk ugyfeleknel PDAs rendelesfelvetelre, de a vegeredmeny az lett, hogy mindenhova 40+fas AP-ket tettunk inkabb, mert a 10-15-20+fas SOHO routerekkel nem lehet dolgozni.
(Tokmindegy milyen marka, volt Linksys WRT54G-tol kezdve Zyxel P334WT-ig mindenfele)Lassan all fel a kapcsolat, szakadozik, stb.
PDA bekapcs, fel percet malmozik, mire osszejon a WPA-s kapcsolat a routerrel, de neha nem jon ossze.
Ez rendes APvel alig 10mp, aztan mehet a rendeles. -
eziskamu
addikt
válasz
Jégkokó #9752 üzenetére
De nem mindegy hogy tíz méter egy folyosón, vagy 10 méter 2-3 vastag betonfallal, a túloldalon a legolcsóbb usb stickkel, meg az semindegy ha állandóan bekapcsolják a tuskó gazdaságos mikrót
.
Nekem is dobott most az új (gariban cserélt) stikkel, ha az afterburner élesítve volt a routeren (kliens is afterburner vagyis 125 mbit/sec képes) (a kliensen mindegy volt hogy ki vagy bekapcsoltam). Firmware frissítés megoldotta, bár azért naponta egyszer-kétszer még így is bont, de legalább nem percenként, és egy 9dbi-s antenna a routeren majd talán segíteni fog -
-
parandroid
félisten
válasz
Jégkokó #6843 üzenetére
Senki. 30e körül viszont reális egy jól megépített, kis fogyasztású komplett minigép, persze kiépítéstől függően. Rengetegen foglalkoznak ezekkel újabban, van benne potenciál, játékon kívül otthoni felhasználásra bármire jók ezek a gépek.
lúzer: Nézz meg egy 3-4 éves IBM Thinkcentre S50-et, és egy akciós teszkógazdaságos 50e Ft-os gépet, és észre fogod venni a különbséget. Na jó, az S50 nem kétmagos, meg nem megy bele AGP-s VGA. Viszont még évek múlva is gép, akinek meg a teljesítmény tényleg fontos, annak meg úgy kell, ha ilyen lowcost teszkós cuccot vesz.
p
-
eziskamu
addikt
válasz
Jégkokó #6834 üzenetére
Ha érdekel egy kivülálló véleménye is: Szerintem is van benne biznic. Pláne ha még egy komolyabb szervíz is áll mögötte. Volt egy hely, ahol 2 éve még a főnök azt mondta, hogy használt cuccokra ő bizony nem adna 1 hónap garit, és el se hiszi, hogy a konkurencia ilyet tenne, most meg 3 hónap / 6 hónap garival árúlnak import használt cuccokat.
-
Pötyi
őstag
válasz
Jégkokó #6834 üzenetére
Szerinted a Marseus Computer [link] miből él?
Márkás P4-es (Nem Celeron!), 2 GHz-es gépeket hoznak be RAKLAPSZÁM! Mondjuk ég a pofám, hogy van, ahol már ezeket selejtezik le, mi magyarok meg ilyeneket vagyunk kénytelenek használni, dehát kis pénz, kis foci. Az elmúlt hónapban három olyan konfigot hoztam ki tőlük ismerősöknek, hogy egy Compaq gép, meg egy 17-es HP LCD, bruttó 47.000.- és 49.000,- közti áron!
-
Chaser
legenda
válasz
Jégkokó #2964 üzenetére
Baj nincs vele, a p3-asok nagyon jók voltak, a HT-s p4-es is, a c2d-k is, de a D széria egy rakás ***** sztem..ott ár/értékben sempron, a64 a nyerő, x2 fronton valszeg most változik a helyzet, mivel kijöttek még ''kisebb'' c2d procik, 3600-3800 x2 áron. Ha valaki csak netezni akar- sokan vannak ilyenek-, vagy régebbi 2000-2005-ös játékokkal játszana, bőven +teszi neki egy am2 sempi 3200-től felfele, vagy egy 3000-es a 64 egy gf 6100/6150-es intvga-s lappal, ott van ugye a c'n'q, gondolom nem kell bemutatni, az alacsony fogyasztás, a fogyasztásból ''eredő'' halk, vagy akár passzív hűtés lehetősége, na meg valljuk meg, egy sempron és egy celeron D nincsenek partyban, a cerka alá normális intvga-s lap sincs, és ha bejön valaki, hogy 50k-60k-ja van a gépre, nem tudom neki mondani, hogy abból vegyél 20k-ért egy 7300 ddr3-as gt-t, mert a 6xxx, 7xxx széri nem lesz sokkal jobb, mint egy int. 6100..és ha ez mégsem lesz elég, a későbbiekben lehet bővíteni.
Biztos jók a prescottos procik, hozzák is rendesen a forgalmat a boltnak, mert naponta x emberke jön be valami bika hűtőt keresni rá, mert ebben a melegben már soxor úgysem megy a gyárival, hogy le van véve az oldala.
-
parandroid
félisten
válasz
Jégkokó #2492 üzenetére
75-ös volt a legkisebb, első Pentium, ha jól emlékszem. Ha pedig a cikket is olvastad volna, akkor kiderül, hogy jumperekkel vették lejjebb a sebességét a teszt kedvéért.
Szerk: Rosszul emlékeztem, a cikkben is 60-asat említenek, és Wiki szerint is ez volt a legkisebb modell [link].
Egyébként magamat is helyesbítenem kell, 486-oson nem ment az XP, csak a Pentium Overdrive procin, amiben 486-ös mag van, de már 32 bites vezérlő.
p -
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Jégkokó #2090 üzenetére
Én fotókat nyomtatok egy ip5200vel és nem igazán örülnék neki, ha a ''méregdrága'' fej beszopná magát, mint ahogyan az előző 4 canon nyomtatóm tette...
Ráadásul nekem szükségem lesz a prémium minőségű papírra kinyomtatott képekre sok-sok év után is...
Itt akkor lehet dönteni de az ócsó sz@rnak mindig híg a leve... -
Rover623
félisten
válasz
Jégkokó #2088 üzenetére
vettem 2 darab utángyártott patront, és semmi különbséget nem tapasztaltam az eredetivel szemben
Vagy a patron volt nagyon jó, amit kétlek, vagy nem konyítod annyira a témát hogy észrevedd a különbséget...
Harmadik eset is van: előbb-utóbb a nyomid ''meghálálja'' a teszkógazdaságos kenőanyagot...
Egyébként hogy jött ez most ide... -
Rover623
félisten
válasz
Jégkokó #2018 üzenetére
Pl. úgy hogy nem ugyanarról a prociról van szó...
Sok kolléga nincs a topon szakmailag...az árlisták összeállítását pedig pláne nem a gyakorlati szakik szokták végezni...
További lehetőség: aki napi áron dolgozik, 20-ért adja...akinek tavalyról maradt néhány darab és nem képes józanul gondolkozni, az 40-ért kínálja...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest