Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
én az ilyen vásárlóknak szoktam sok sikert kívánni és illedelmesen elköszönni tőlük.Ha nem érti meg, hogy nem biztos, hogy menni fog és beszerezhetetlen, ráadásul marha drága (amire látszólag pénze sincs) akkor felesleges tovább foglalkozni az ilyenekkel. Hozzám is szokott járni 1-2 olyan srác akik 2 havonta kérnek árajánlatot, de soha nem vesznek semmit, pont bent volt a főnököm is egyszer és ő kérdezte meg egyiktől, hogy figyelj, ha nincs pénzed rá, akkor miért jössz be feleslegesen és tartasz fel minket 1 órán keresztül ezzel? Lenne ám jobb dolgunk is mint állandóan neked összeírogatni álmaid gépét. (hozzáteszem a srác állítólag már vagy 5 éve ezt csinálja és 5 év alatt még 1db cd lemezt sem vett nálunk
)XP 64bit elméletileg 16TB memóriát is tud kezelni, persze nem próbáltam

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)