Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
2 dolog állhat fenn:
1.) kártya hibás. --> a gar. feltételeknek megfelelően kell eljárni, miszerint 3 munkanapon belül csere, azon túl pedig garis ügyintézés hol így - hol úgy. Csere, levásárlás, kp vissza, megvan, hogy milyen esetekben hogy kell eljárni.
2.) a kártya nem hibás, pusztán a te készülékedben nem megy. --> ha kellően rugalmas tud lenni a bolt, és megvan a csomagolás is épségben, de legalábbis szalonképes állapotban, akkor megegyeztek akár bármiben is. Mivel a speciben az van, hogy max.2GB és SD, nem pedig az igen sok mindenben eltérő, és nem véletlenül más néven futó SDHC, ezért sztm semmi meglepő nincs ebben.Más eszközben kipróbáltad?
Pontosan milyen a kártya?2. hetem után már rájöttem, hogy mindegy, hogy milyen határozottan akar venni a user bármit is, első kérdésem mindig az, hogy mihez lesz. Ha a speci szerint nem viszi, de ő ismer olyat, akinek viszi, akkor a számlára is ráírom, amit el is mondok neki: ha hibás, cserélem, de ha inkompatibilis, akkor kenheti a hajára, ide ne jöjjön. Igen, képes vagyok egy microSD miatt is megnézni a gyártó oldalát, fórumok nem játszanak ilyenkor nálam, biztosra akarok menni. Nem mindig tudom a bontott csomagolású ezt-azt eladni bukta nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest