Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
en azt szeretem mikor valakinek szervízes az ismerose, es az rakta ossze neki. termeszetesen teljesen szart adtam el, hogy kepzelem, stb. osszerakom neki ket perc alatt es megy, nagyon erdekes. szereles kozben meg persze vegig osszerancolt szemoldokkel nez, hogy mit kepzelek en, netan hazudik? hogy egy ilyen kinyilatkoztatas utan meg van kepem szerelessel fecserelni az idejet.
jelzem van egy szervizes regi ismerosom, legutobb vittem neki egy lap+proci+ram kombot, es at mertem menni a szomszed szobaba tevezni, 5perc mulva atjon: -Baj van.
. sikerult forditva beraknia a ddr ramot a slotba. kicsit nehezen ment, de ugye lap szelen volt a memoslot, nf7 viszonylag hajlekony, utanagorbult a lap, bekapcsolaskor meg szepen elfustolt mindketto.ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szervizes felkezu, csak annyit, hogy nem szentiras ha villog a feje folott valami csinos jelzo. nincs olyan, hogy valaki nem hibazik, csak az ido teltevel egyre kevesbe valoszinu

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. sikerult forditva beraknia a ddr ramot a slotba. kicsit nehezen ment, de ugye lap szelen volt a memoslot, nf7 viszonylag hajlekony, utanagorbult a lap, bekapcsolaskor meg szepen elfustolt mindketto.