- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
en azt szeretem mikor valakinek szervízes az ismerose, es az rakta ossze neki. termeszetesen teljesen szart adtam el, hogy kepzelem, stb. osszerakom neki ket perc alatt es megy, nagyon erdekes. szereles kozben meg persze vegig osszerancolt szemoldokkel nez, hogy mit kepzelek en, netan hazudik? hogy egy ilyen kinyilatkoztatas utan meg van kepem szerelessel fecserelni az idejet.
jelzem van egy szervizes regi ismerosom, legutobb vittem neki egy lap+proci+ram kombot, es at mertem menni a szomszed szobaba tevezni, 5perc mulva atjon: -Baj van.
. sikerult forditva beraknia a ddr ramot a slotba. kicsit nehezen ment, de ugye lap szelen volt a memoslot, nf7 viszonylag hajlekony, utanagorbult a lap, bekapcsolaskor meg szepen elfustolt mindketto.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szervizes felkezu, csak annyit, hogy nem szentiras ha villog a feje folott valami csinos jelzo. nincs olyan, hogy valaki nem hibazik, csak az ido teltevel egyre kevesbe valoszinu
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest