Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ML320

senior tag

válasz Thulcandra #3515 üzenetére

Addig semmi. De akkor minek? Havernak csak olyan megfontolásból adtunk el SLI lapot, hogy később esetlegesen majd vesz bele egy másikat, vagy ha sokkal később majd talán könnyebb eladni. De amikor bejön, és kihangsúlyozva SLI alaplapot kér, de nem tudja mi az, és mire jó, de a haveri beszélgetésből csak ez ragadt meg benne, akkor könyörgöm, minek? A vinyók, a raid után ne menjünk már abba is bele, hogy egyik-másik chipset között mi a különbség, mert mindnek van előnye és hátránya, de itt a hangsúly azon van, hogy kérek valamit, amiről fingom sincs, hogy mi, de mindenki azt mondja, hogy azt kell venni! Meg a Józsinak is olyan van! Üzenem a ilyennek, egyen lószart! A világ összes legye nem tévedhet! :D A kérdésem továbbra is az, hogy minek? Me..., me... , me a Józsi mondta, hogy slít kő venni, mejaz überfasza! Tényleg jó, de három hónap után ha bele akarja rakni a másik kártyát, akkor ki is mondta, hogy milyen jó ez az alaplap?!?!? Akkor jön a felvilágosítás, az anyázás, hogy akkor miért nem mondtuk ezt. Jön a keserű csalódás, a haverok előtti pofáraesés (mert ugye 50ezer felett négyen jövünk kártyát venni, hadd lássák, mennyire menők vagyunk), és jön, hogy én oldjam meg a problémáját. De ha be akarja cserélni az alkatrészeket, az már gáz, mert anyuci/apuci nem ad lovettát... Nem-e lehetne-e esetlegesen-e, valahogy occsóbban... 10 fogorvosból 9 ezt ajánlja. Az utolsó meg azt mondja, hogy fogmosást jól csináld, legyen egészséges az étkezési kultúrád, és ezek után tök mindegy, hogy mit használsz.
    Mint kereskedőnek, feladatom a korrekt tájékoztatás, és az, hogy Isten tudatlan báránykáin segítsek. Ha bejön egy vevő, és csak egy gépet szeretne, nem unalomból faggatjuk ki, hogy mit, mire, hogyan, miért, mennyiből, majd és valamikor. Ahogy gép és gép között is van különbség, úgy kocsi és kocsi között is. Ott is mennek a viták a német-japán autókról, benzin-dízel ellentétekről, a megbízhatóságokról és rengeteg egyébről a vérre menő viták. Keverik a szezont a fazonnal, szakértői szolgálatot játszanak, én meg kiborulok...
    UFF, beszéltem.

Új hozzászólás Aktív témák