Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Dictator^ #29 üzenetére
Figyusz, van olyan, hogy pont akkor jön be egy ügyfél amikor az ''előző vevő kiértékelése éppen befejeződik''... nos, lehet, hogy ennek voltál fül- és szemtanuja.
Így én is voltam a tulaj feleségével... irtózatosan készek lettünk egy előző vevő miatt...
Még 10 perc után is mikor bejött egy fazon és dvd írót akart venni... Mit ad isten pont amiatt voltunk kibukva...Erre elkezdtünk szinte sirva nevetni. A fazon csak utánozni tudott minket, habár ő nem ismerte a poént... de szépen együttműködött velünk
...és a végén megjegyezte, hogy ez jó bolt, és biztosan történt valami hátul a raktárban : ))
Ehehehehe
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest