Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stol

addikt

válasz wwenigma #11306 üzenetére

Hi!

Ha xar lett volna, akkor semmi gondom, meg ha megmondja, hogy moddolta.
    Elég rég vagyok a pályán és nagyon nem szeretem azt, ha hülyének néznek. Teljesen mindegy, hogy a pult mely oldalán állok épp.

Naponta egyre több hülyéneknézős userral futunk össze, akik tökéletesen jogtalanul püfölik az asztalt, holott Miskolc szűk vonzáskörzetében egy kezének fele ujjszámán megszámolhatná, hány bolt áll a garis ügyintézéshez pozitív értelemben így, vagy ettől pozitívabban, vagy hány kisker az, aki szinte mindent másnapra ne-adj Isten 2, max 3 nap alatt be tud szerezni ÉS nem főváros közeli. Hány kisker szervize tud elvállalni akár forrasztásos, most már akár BGA forrasztós periféria javításokat emberi díjazásokkal?
    Nem önfényezés, de várom a felsorolásokat Miskolc környékén. C-Prax nem ér :D

Sokszor jönnek CPU beejtett hajlott LGA775-os vagy i5-ös lappal, vagy fordítva berakott égett rammal, vagy Merkury táppal pirított vinyóval és nem értik, hogy ők baxták el...
    Nem fogadják el, hogy nálunk nem véletlen díjtalan a gépek összeszerelése, vagy alkatrészek beépítése, mert tudjuk, hogy ezekhez szakértelem szükséges. És itt ne jöjjenek nekem pattogni ECDL-el, meg "informatikus vagyok" szöveggel, mert szakértelmet sok ezer gép és sok ezer szervizóra után lehet megszerezni és ezt folyamatosan szinten kell tartani és fejleszteni.

Ui.: HD502HJ van a B2B-ben másnapra, de biztos kell az neked? :DDD Oké, hogy gyors, de Samsungból csak annyi jön vissza, mint a többi márkából összesen. Kinél rendelted? Istvánnál, vagy Andrisnál?

Új hozzászólás Aktív témák