- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
wwenigma #11306 üzenetére
Hi!
Ha xar lett volna, akkor semmi gondom, meg ha megmondja, hogy moddolta.
Elég rég vagyok a pályán és nagyon nem szeretem azt, ha hülyének néznek. Teljesen mindegy, hogy a pult mely oldalán állok épp.Naponta egyre több hülyéneknézős userral futunk össze, akik tökéletesen jogtalanul püfölik az asztalt, holott Miskolc szűk vonzáskörzetében egy kezének fele ujjszámán megszámolhatná, hány bolt áll a garis ügyintézéshez pozitív értelemben így, vagy ettől pozitívabban, vagy hány kisker az, aki szinte mindent másnapra ne-adj Isten 2, max 3 nap alatt be tud szerezni ÉS nem főváros közeli. Hány kisker szervize tud elvállalni akár forrasztásos, most már akár BGA forrasztós periféria javításokat emberi díjazásokkal?
Nem önfényezés, de várom a felsorolásokat Miskolc környékén. C-Prax nem érSokszor jönnek CPU beejtett hajlott LGA775-os vagy i5-ös lappal, vagy fordítva berakott égett rammal, vagy Merkury táppal pirított vinyóval és nem értik, hogy ők baxták el...
Nem fogadják el, hogy nálunk nem véletlen díjtalan a gépek összeszerelése, vagy alkatrészek beépítése, mert tudjuk, hogy ezekhez szakértelem szükséges. És itt ne jöjjenek nekem pattogni ECDL-el, meg "informatikus vagyok" szöveggel, mert szakértelmet sok ezer gép és sok ezer szervizóra után lehet megszerezni és ezt folyamatosan szinten kell tartani és fejleszteni.Ui.: HD502HJ van a B2B-ben másnapra, de biztos kell az neked?
Oké, hogy gyors, de Samsungból csak annyi jön vissza, mint a többi márkából összesen. Kinél rendelted? Istvánnál, vagy Andrisnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest