Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
Te figyelj ide egy picit!
''a topik indítója azzal ''dobálózik'' hogy milyen faszagyerek mert elhajtja a 80éveseket, meg kiröhögi a hülyeséget beszélő potenciális vásárlóerőt, ahelyett hogy a potenciálisból reális vásárlóerőt képezne azzal, hogy elmagyarázza mi is a tényállás...na nálam ez a non plus ultra böszmeség''
1., ''az elhajta a 80éveseket'' - muszáj volt elkűldenem, mert hát nem forgalmaz tudtommal egy számtech bolt sem autó alkatrészeket... Az elhajtás az legyen jelképesen mondva, ugyanis még voltam oly kedves és útba is igazítottam a fatert... Értelmezd amire reagálsz!
2., ''kiröhögi a hülyeséget beszélő potenciális vásárlóerőt'' - Te nem röhögtél még ki senkit??? Ne viccelj... Egyébként meg soha nem volt olyan, hogy ne kapott volna kielégítő választ a kedves vevő a hülyeségeire. Soha.
Azt tartom böszmeségenek, hogy ide jössz és osztod az észt. Se én se a többi boltos nem kíváncsi a böszmeségedre. Ha bejönnél hozzám álruhába és satun mutatkoznál be valszeg meglepődnél azon, hogy mennyire türelmes tudok lenni a ''tukó'' vevőkkel.
Nagyon sok ''tukó'' vásárol nálunk, mert elégedettek a kiszolgálással, az információ áradattal és a körítéssel. Nem az a fajta vagyok aki eladja a ''tukó''-nak a polcon rothadó ezeréves sz@rt, hogy minél előbb szabaduljon tőle.
Ahoz meg nekem is és másoknak is joga van, hogy ha Te mint ''tukó'' bejössz ide hozzánk és előadod magad, akkor utána röhöghessek egy jót a ''tukóságodon''.
Ezt se Te se más ''tukó'' nem tilthatja meg.
Egyébként meg nem bántásból írjuk le a ''memoárjainkat'', hanem azért, hogy a mi boltosok és azok akik ''tukónak'' érzik magukat okuljanak belőle, hogy hogyan is lehetett volna bemenni abba a boltba másképpen.
Azaz próbáljuk a ''rossz'' légkört oldani VEVŐK és ELADÓK között!!!
UI : ÉS MÉG MINDIG CSAK A SZÁMTECH BOLTOSOKNAK VAN A TOPIK ELINDÍTVA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest