2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1007) #64791808


#64791808
törölt tag

Egy pillanat: az eladó dolga, hogy a vevőt kiszolgálja. Itt véget ér a kötelezsége, de odáig kitart! Amelyik vevő bunkó, azt értelmesen, de határozottan el kell hajtani a picsába. Más ügy. Viszont az nem más ügy, hogy a vevő bemegy, nincs ott senki, vagy van, de nem köszön, nem szolgálja ki, vagy ha kiszolgálja, akkor pökhendi, stb.

Joga kinek mihez van? A hallgatáshoz mindenkinek. Ez itt nem jog kérdése. A bunkó vevő, ha bemegy, úgysem vesz semmit, mert csak bunkózni jön be, és úgyis talál kifogást. Ki lehet rakni. Viszont ha egy vevő vásárlási szándékkal állít be valahová, akkor szerintem az az értelmes hozzáállás, hogy eladsz neki.

Úgyhogy rover nem tudom, mire a sértődött kirohanásod, senki nem akar téged a pénzéért seggberakni. Egyszerűen arról van szó, hogy vannak jó vevők, meg rosszak, ugyanígy vannak jó eladók, meg rosszak. Tudod a szándék a lényeg. Ha a kereskedőnek az a szándéka, hogy eladjon, akkor vagyunk rendben. Ha más a szándéka, akkor mért dolgozik kereskedőként? Szóval senki nem írt itt ilyet, hogy a pénzéért a vevő mindent mekap, meg az eladó nyalja ki a seggét. Igen eltúlzod a dolgot. Jó volna egyébként, ha észrevennéd, hogy kvázi azonos állásponton vagyunk, csak más-más oldalról közelítünk.

Jó lenne rájönni, hogy az eladók és a vevők szimbiózisban kellene, hogy ''éljenek''. Ahelyett, hogy marnák egymást...


[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.