Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Viktor77
titán
A jelenség túlhúzott vga karira utal, de ez ugye nálad nem áll fenn. Nem melegszik nagyon? Vedd visszább próbaképpen az órajeleit, és nézd meg úgy. Esetleg adj 0.05v-al nagyobb feszt a karinak. De ezt a kettőt csak külön próbáld, hogy kiderüljön melyik az esetleges jó megoldás.
Amúgy ha már itt vagy. Nálam a Virusbuster trójait talált az ETCC-s oldalon linkelt, DTMMOD2002.exe-ben. De sikerült megtisztítania. -
Superman
nagyúr
Reinstalláltam minden drivert, egy napig jó is volt, de utána megint előjött a dolog. Az fps jó, de ugrál a kép, döcög.
Mit lehet még tenni? Tanácstalan vagyok...:F -
Superman
nagyúr
Pontosabban autós játékok alatt, mert inkább csak ezek vannak fenn.
A probléma: Az F1 CH és modjai (ETCC, SCC) egyik napról a másikra elkezdett szaggatni. A jelenség úgy kezdődött, hogy elkezdett recsegni a hang (alaplapra integrált), majd olyan volt a játék, mintha szakaszokban látnám. Néha megszűnik, majd váratlanul újra előjön.
Áttettem a hangot a drága Yamaha hangkártyára, a jelenség ugyanaz. Igaz, legalább már nem recseg a hang. Kipróbáltam egy FPS-t is (Operation Flashpoint), de a jelenség megvolt továbbra is. megy folyamatosan a kép, az FPS is remek, egyszer csak az FPS szám ugyan megmarad, de a kép olyan lesz, mintha diavetítést látnék, csak kicsit enyhébb formában, a legjobb szó rá, hogy döcög. Ez annyit tesz, hogy most már minden játéknál ez van.
A gép fontosabb paraméterei: Asus A7N8X-X laplap, 2X512MB DDR 3200 (400) Ram, AMD Barton 250+/3200+ (2315Mhz), Geforce 4 Ti4600 (jelenleg alapórajelen).
Mi okozhatja ezt? Tapasztalatok?
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest