Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Borisz76 #87709 üzenetére
723+ és 923+ modelleken lehet a 7 és 9 lemezből egy kötetet csinálni. [link]
Csak én inkább nem ajánlanám. Nincs személyes tapasztalatom ilyennel, de a 2 egységen (ds+dx) átívelő kötet sokféleképpen sérülhet: kimozdulhat táp csatlakozó vagy a két egység közötti adatkábel, esetleg bekapcsoláskor bővítő egységet elfelejtik bekapcsolni, stb. Ilyenkor a 7/9 lemezes kötet sérül és elveszik az összes adat.
Ha sok lemezes NAS kellene, akkor a magas kezdeti költség ellenére 1621+ vagy 1821+ modelleket ajánlanám az alapból 6 vagy 8 lemez hellyel. -
attilanatina
kezdő
válasz
Borisz76 #87709 üzenetére
Köszönöm erre voltam kíváncsi. Szóval a 2 NAS-t nem lehet egy kötetben rendezni. Ez nem is gond ennek a NAS-nak ez a megoldása. Ilyen egyszerű. 2 NAS 2 kötet. Köszönöm megértettem. De azért egyvalamit érdekesnek találok, miszerint 12 DC Volt a bemenet a feszültségnek. Ha már annyira fontos a biztonság megőrzése meg satöbbi akkor tehettek volna bele a fejlesztők egy mini akkut ami megvéd az áramkimaradások ellen. Ez egyenáram nem pedig váltó áram amit át kell transzformálni. Tudom hogy erre van megoldás, nekem is van egy UPS-om, de azért mégis tehettek volna bele. Nem sokkal lett volna nagyobb a NAS doboza, lehet az emberek meg is fizetnék, de ez így nem biztonságos akinek nincs valami áramfejlesztője. De ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest