Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
: Már megint! (Bocs! A #26 tényleg borzalmasra sikerült.)
Pecs#25:
Színkontrasztja a Flatronoknak nincs. Dúrván azt lehet mondani, hogy ''szürke'' a képük. Mint amikor a szaturációt (-színtelítettség(?)- egy képszerkesztő prg-ban (pl.: PS)) leveszed egy színes képen. -> Vannak színek, de csak ''jelzés'' szinten...
Pecs#26
Az MB-ket nálam épp az tudná menteni, ha feltételezzük azt, ami most egyébként éppen körvonalazódni is látszott: hogy némelyik példány igen hibás - és én (főleg) ilyeneket láttam. - De emellett léteznek jól sikerül példányok is. Viszont ha ''csak'' annyi a szórás, mint más modelleknél... vagyis kb. mind olyan gyengék, mint amiket eddig én láttam, akkor : (
- De 757/957-eseket még nem láttam! Sőt, még szűkíteném: Asszem leginkább 763-asokat láttam, amiket gyengének mondok, és szidok. És lehet, hogy az se mind. (Ennél jobban már nem tudom felpuhítani!)
Nem gondolom semmiféle referenciának a véleményem, nem is vélemény csupán beszámoló - néhány példányról, amiket láttam, de csak ezt tudom mondani, mert ezt láttam. Viszon szívesen venném valaki sokatlátott lyúzer helyreigazítását - pl.: Hogy hát igen, ő is látott már ilyet is, de ez ritka kivétel - nem volt szerencsém, és sokat látott teljesen kifogástalant viszont. Vagy ilyet pl.: Hogy hát igen, a splitter az szétnyírja a 763-at, én is láttam az üzletben, ezért meg se vettem, de az ATI-mon otthon úgy fakít, ha látnád!... Bármit, ami legalábbis egy kicsit is hihető... Azt, hogy Ti még rosszat nem is láttatok... Csak azt ne mondjátok, hogy vak vagyok, ősellenség vagyok..., mert ha valaki szerint ezek (, amiket én láttam): jók... akkor... akkor ... akkor :)
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Filmvilág
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest