Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Én pillanatnyilag azt gondolom, hogy jó, és különböző mértékben rossz MB-k létezhetnek. Így érthetővé válna számomra minden: ''Persze, hogy alapvetően más a véleményünk, hiszen nem ugyanarról a dologról beszélünk!'' - jóllehet, ugyan az van írva rájuk. Úgy emlékszem én is láttam egész jó, azaz akár ajánlható, és ... hát ... katasztrófális példányokat. Csak eddig nem számoltam ekkora szórási lehetőséggel, azt hittem az én észlelési megbízhatóságom szór ennyire. Ill. ennek a lehetősége is ott lebegett a levegőben, de akkor vetettem el végleg, mikor egy 763MB mellett 753s-t is alapvetően ugyanolyan jellegű képpel láttam működni. :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest