Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
amargo
addikt
Hülyeséget nem akarok írni inkább csak javaslom az átnézését. ASEben az adatbázis méretét, akár a server dinamikusan tudta növelni (nem rekord számtól függ, hanem adat mennyiségtől, tehát konkrétan a DB fájl mérete mekkora), de mi kézzel fűztünk hozzá (tesztben) ha kevésnek bizonyosult. ASA-ban ez másképpen van (szitén csak emlék meg kellene kérdeznem, de jobb ha te jársz utána) Amennyire észrevettem, ott létrehoztunk egy adott méretet majd azt nem változtattuk, nem tudom menynire lehet nem lehet.. nem emlékszem, de szegmentálást másképpen végzi az tuti! Viszont ez viszonylag kisméretű DB, ezzel gondod nem lesz érzésem szerint.
Fejlesztéssel kapcsolatban, C++ ban csináltuk, de szerintem egyik sem erre a legmegfelelőbb, CSharp.. én ma már lehet evvel kezdeném, vagy valami .NET-es nyelvel. Viszont kérdés az adottságok, mennyire kezdted el Delphiben.. stb. Ha sok az adat elem, amit meg kell jelenítened, javaslom a virtual listview-t.
Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest