Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Mindenképpen változó adatbázisról van szó tehát nevezzük folyamatosan bővülőnek.
A tervezés során meg kell adni egy potenciális felső határt a méretre - táblák számára - recordok számára?
A tervezést nem én csináltam úgyhogy nem tudom milyenek az adott adatbázis ezen paraméterei - hol tudom megnézni?
A listview belassulását én is tapasztaltam - sokszor nem volt türelmem kivárni!
Vastag kliens - a jelenlegi powerbuilderes formációt teljesen át akarom kódolni delphiben - mert jelenleg ott tart hogy a kliensek működésének fejlődése és az adatbázis bővítése kicsit elvált egymástól - és ez nagyon sok hibát okoz. Meg a másik indok hogy a Delphihez értek de a powerbuilder egyszerűen nem esik a kezemre...
Hat ennyi röviden és tömören...
Tudnál más nyelvet javasolni amivel egy ''ügyfélszolgálat - számlázó'' szoftver teljes mértékben megvalósítható - és az adatbázis támogatása is jó?
köszi előre is
üdv,
lakisoft
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest