Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtam még 1 gyenge pontot: A sorozatoknál nem írják ki, hogy melyik évad, melyik epizódja van a műsorújságban. Így nem tudom átugrani az ismétléseket, és nem tudom mikor van az új epizód adásban.
Plusz jó lenne egy figyelmeztetés bizonyos műsorok kezdésére, főlag azokon a csatornákon ahol nem nézhetőek vissza a műsorok.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
mcll
senior tag
válasz whiskeys #1442 üzenetére
Igen, ahogy írtam MOST még megy, de majd nézzük meg ugyanazon az eszközön egy hét múlva....
De az is lehet hozzád még nem ért el az app frissítése... Szóval idővel nem fog már menni. Szerencsére.[ Szerkesztve ]
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
Akelaus
senior tag
-
boborján2
aktív tag
válasz patex1983 #1411 üzenetére
Ez egy óriási baromság. Mi abban a logoka hogy a bejelentkezést limitálják?
Egy nagyobb háztartásban ma már sok az okos eszköz ,ami sweet-re is alkalmas.
Nem a bejelentkezést kell korlátozni ,hanem a streamek számát az accounthoz, én vagy a családban bárki meg majd eldönti, hogy a konyhában nézi, a szobában ,vagy a teraszon stb.....ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
vampire17
addikt
válasz whiskeys #1448 üzenetére
Gondolom azert "ilyen" mert fizet erte... es amikor pl valami nepszerubb meccs van, akkor akad mint allat, mert mindenki free reggel belep...
Amugy az email visszaigazolas a fontosabb... Azzal legalabb az autoreges/scripteseket kiszurtek...
Kerlek NE kuldjetek privatot, hol elerheto ez a script, amikor multkor emlitettem, is kaptam vagy 20 privatot... Annyira azert nem draga a sweet hogy ennyire ne ferjen bele a koltsegvetesbe....
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
-
-
-
mcll
senior tag
válasz whiskeys #1448 üzenetére
Azért vagyok ilyen, mert nem tartom jónak hogy ha valaki "lopja" a szolgáltatást, és ez nem csak a Sweet-re hanem bármire is igaz. Ugyanis ha sokan illegálisan használnak valamit az úgyis azokon csattan akik meg legálisan férnek hozzá, mert vagy drágább lesz a szolgáltatás vagy a minőség rovására megy. Ezért is örülök annak hogy megnehezítik a hozzáférést. Valóban, lehet 1-2 hét múlva már nem is élünk, de azért remélem még itt leszünk.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
mcll
senior tag
válasz boborján2 #1449 üzenetére
Ebben igazad van, csak hogyha a 4 lehetséges bejelentkezést lecserélnék 4 stream-re, azaz automatikusan ledobná valamelyiket, akkor jönnek a bonyodalmak, hogy akkor pl. melyiket is dobja ki automatikusan. A legrégebben bejelentkezettet? Vagy a legutolsót?
Így viszont neked van lehetőséged kitörölni a 4 közül valamelyiket ha az 5.-el be akarsz lépni."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest