Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mario1012
tag
Köszönöm szépen még egyszer ezt a szép Certina órát, Miamiquake fórumtársnak, hogy eladta, most hozta a futár, azóta gyönyörködöm benne.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Gondoltam rákérdezek ismeritek e ezt az eladó Fortis Flieger tulajdonosát, vagy esetleg nem e innen hirdeti valaki?
Gondolom az átmérő elírás lehet, ezek nem 40mm-es méretűek? -
mario1012
tag
válasz 5-ös kezelő #103690 üzenetére
Köszönöm szépen.
Condy: Neked is köszi. Hát igen eléggé olcsónak tűnik, azért rákérdeztem.
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Épp az imént hozott a futár egy csomagot, Condy fórumtársnak köszönhetően, így mától gazdagodtam egy Edox órával. Első benyomásra nagyon szép, kidolgozott, amióta megjött csak a csuklómat nézem.
Hozzáteszem a facebook-os csoportnak is hála, bő 1 hónapja keresgéltem megfelelő óra után ott meg napról-napra szebbnél-szebb órák eladó sorba kerülnek. Jó ötlet volt.
-
mario1012
tag
válasz alphaville #105733 üzenetére
Köszönöm.
-
mario1012
tag
Ma délelőtti választás:
-
mario1012
tag
g0n21, condy, Skimaster: Grat, nagyon szép órák!
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
Nagyon nagy plusz a riosnak, annak ellenére amilyen véleményeket lehetett olvasni a Steinhart órák beszerzési idejével kapcsolatban, persze lehet, hogy pont jókor rendeltem és akkor gyártották a gyárban egy kisebb készletet amibe beleestem, de május 27. a megrendelés napja, előleget 30-án utaltam át és rá !!14 napra már meg is érkezett a riosba. Ma pedig végre hozta is a futár a várva várt O1-et.
Van aki 5-6 hónapot is várakozik az órája megérkeztéig, így most nagyon boldog vagyok.
condy: Jó fotó, szép ,,kis" gyűjteménnyel.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
válasz vadászcsiga #148364 üzenetére
Köszönöm, igen a Certinára pont itt figyeltem fel egy képen mikor szóba került az eladása, aztán azóta megvan, ez volt az első ebből a hármasból. Amolyan itthoni órának szántam, amit nem féltek annyira de persze vigyázok rá, de az automatákat nem feltétlenül venném fel oda, ahová ez tökéletes.
Ha továbblépek is szerintem ez mindenképp marad, ún. strapás órának.Mellesleg nem tudom felismerted e, az Edox mellett a szíj a te kezed munkáit dicséri, kiváló minőség, télre az O1-re is tervezek majd valamilyen formában egy szép bőr szíjat.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
válasz vadászcsiga #148366 üzenetére
Condynak volt még régebben ez az Edox-a, tőle kaptad a rendelést még.
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Hátha tud valaki nekem segíteni valaki Seiko-szaki (fagyálló ), egy Seiko arctura kinetic gmt-ről lenne szó. Nagyjából mennyit érhet az óra jó állapotában, keresgettem eléggé kifutott modell, itt se esett sok szó az arctura sorozatról. Cserére ajánlották, beszámításképp egy másik órával együtt. Nem mentem bele szerintem körülményes lenne és sok idő eladni őket.
Más: A facebook csoportban aki hirdetett már vagy esetleg admin és olvassa, tudna rá válaszolni. Próbáltam hirdetés módosításán belül képet törölni, arra nincs lehetőség vagy csak nekem nem sikerült?
Csak a leírást lehet módosítani? Ezért nem szeretném törölni a hirdetésemet és a szabályzatban is ugye benne van, hogy 1 héten belül ne hirdessük újra. -
mario1012
tag
válasz vadászcsiga #153006 üzenetére
Gépről nem engedte, én meg csak ott próbáltam eddig, mobilon volt is rá opció. Köszönöm, így már sikerült.
-
mario1012
tag
válasz vadászcsiga #154209 üzenetére
Nagyon szép órák. Az Omega személyes kedvencem.
-
mario1012
tag
Még egyszer nagyon szépen köszönöm gonzi fórumtársnak a tegnap esti találkozást és üzletet, egy Omega Seamaster Gmt tárgyában. Nagyon korrekt volt, az meg, hogy megismerhettem személyesen is annak nagyon örültem. Hamar eltelt az a nagyjából 1 óra órázás, beszélgetés.
Nagyon tetszett a datejust, méretileg sem volt kicsi, simán viselném. Nagyon finom kis műszer.
Jelenlegi gyűjtemény, még egy ideig:Egymás mellett jobb a fókusz:
Új lapon nyitva képek nagyíthatók.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
válasz vadászcsiga #155282 üzenetére
Köszi. Gonzi már meg is válaszolta.
-
mario1012
tag
Gonzi fórumtárs jóvoltából ma végre tényleg teljes lett az SM GMT szett. Lebonyolította a szíj rendbetételét és elküldte azt nekem, gyönyörű munka lett. Újabb köszönet érte.
Csináltam képet én is az órával együtt, de esti rossz fényekkel, majd jó fényviszonyok között is készítek párat. Addig is magáról a szíjról polírozás/szálhúzás utáni kép:[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
Gonzi, phranxinatra: Köszi.
vadászcsiga: Köszönöm, a szíj ilyen a csat egy SMP. 1503/825 gonzi megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
Múlt héten megérkezett a Wizard féle Phenomenato, nagyon jó minőség vártam már, hogy feltehessem az órára. Köszönöm. Ma szép idő volt tudtam is némileg fotózgatni egy kicsit.
Nekem a szubjektív listám:
1. Rolex
2. Omega
3. Patek Philippe
4. Tudor
5. Zenith
6. Audemars Piguet
7. Iwc
8. Jaeger-LeCoultre
9. Grand Seiko[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
Én is itt hagyom akkor a tervem 2017 évre. Nekem egy Tudor Nort Flag lesz a következő amit beszereznék mihamarabb
Ez az évem ilyen szempontból összejött az Omi Sm gmt-vel. -
mario1012
tag
Sziasztok.
Egy ismerősöm megkért, hogy keressek már rá, vagy kérdezzek már rá, ha nem tudom, hogy esetleg mennyit érhet ez az óra. Állítólag a szerkezet átesett egy szervizelésen, egy nem túl jó minőségű képet küldött róla, amiből én nem jutottam semmire. Nem nagyon vagyok jártas az ilyen régebbi órákban. Kienzle az óra márkája, 1930-as évekből, mechanikus.
Tippre én azt mondanám, hogy pár 10ezer forint lehet az értéke, eléggé viseltes az állapota, ahogy ebből a képből látom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest