Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
válasz Sholom #35949 üzenetére
Szürke számlappal TOMMY HILFIGER.
Bár a bőrszíjat cserélni kell rajta és lünettája sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz Sholom #35949 üzenetére
Hátöö.. hátööö. Nagyon necces. Főleg az 49mm és a nem-quartz szerkezet miatt.
Egyébként van olyan kvarc óraszerkezet, ami képes arra, amire te gondolsz. És nem csak faliórákra gondolok
Egyébként, foglaljuk össze, mire vágysz:
Nagyméretű pilótaóra, mechanikus legyen, csavarható lünettával. A legtöbb óraszíj lecserélhető gumi/kaucsuk szíjra amúgy.
Most így elsőre az Invicta ugrik be nekem, mint márka. Seiko-nak is vannak nagyméretű automata modelljei..
Csináltam egy keresést neked, nézd csak: link
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
Balli
őstag
válasz Sholom #47419 üzenetére
Ebel egy komoly svájci óramárka, mint azt a linkelt oldalon látható egymilliós ár is sejtet.
"Inkább vegyek valami Casio Edifice órát ami hasonló árban van és nagyobb a presztizse" - ezt most nem értem, a Casio is milliós körüli árban van? Gyanítom, hogy a főnöködnek hamisítvány órája van...Athens 2004
-
ronin s8
senior tag
válasz Sholom #47419 üzenetére
Ez egy Zenith El Primero 400-as alapokon nyugvó manufakturális kaliberű Ebel. A félár kicsit sok érte, mert nem nagyon ismerik errefele ezt a márkát. A külső kinézet ízlés dolga, erről nem nyitunk vitát. Ha tetszik, félár alatt érdemes megvenni.
(A linkelt órára vonatkozik amit írtam. A főnöködét nem láttam.)[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
bbuffy
senior tag
válasz Sholom #47428 üzenetére
Sztem max félár. Ennyi általában a piaci, ha hirtelen kell a cash akkor lehet még alkudozni amennyit a szitu elbír. Én is így vettem a Hydromat. Mennyi van a szãmlán?
Az Edifice a redbull miatt annyi szvsz.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
ronin s8
senior tag
válasz Sholom #47428 üzenetére
Nézd, azért ezt gondold át. Ennyi pénzért (jónéhány százezer Ft-ért) én már inkább eredeti Zenith El Primero-t vennék. Ezek fokozott gondozást igénylő órák. Egy El Primero szervize 3 évenként 200e Ft. Az Ebel-ben gondolom 36000 helyett a lebutított 28800-as lengésszám dolgozik, ezért ott talán elmegy 5-7 évet is. Presztízsben a Zenith felette van.
Akarsz-e a főnököd bankja lenni? Ez itt a kérdés..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Misi1979
őstag
válasz Sholom #47431 üzenetére
500-nál többet nem szabad adni érte. Ha meg szeretnél majd szabadulni tőle, te még 500-ért se nagyon fogod tudni eladni.
Csak akkor vedd meg, ha tényleg tetszik, 500 körül már nagyon szép állapotú órák vannak ismertebb márkákból (amik jobban eladhatóak is). A teljesség igénye nélkül: Rolex, Breitling, Omega, Tag, Longines.. stb-stb.
Amit még bele kell kalkulálnod az árba: szerviz. mikor vette a főnököd? Ha 1-3 éve: nincs gáz. Ha régebben: érdezz rá, hogy volt-e azóta szervizben.. ha visszakérdez, hogy miért, nincs ennek semmi baja: hagyd, ne vedd meg.
Remélem időben visszaérek Pestre is ki tudok szaladni a börzére, jól rácsüccsenek majd Miamiquake-ék asztalára Úgyis van nálam pár vekker.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz Sholom #63166 üzenetére
Hátha nem nagyon drága és játszósnak szeretnéd akkor nem rossz....Kvarc=igénytelen,nem kell szervizelni csak pár évente elemet cserélsz és kész!Ha meg elromlik vagy kuka vagy fillérekért kicserélik a belsejét!De ha jobb órát szeretnél olcsón akkor az Orient és a Seiko házatáján nézelödj!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
dave118
senior tag
válasz Sholom #63166 üzenetére
Szerintem Orient/Casio vonalon nézelődj. Pl. Edifice van hasonló stílusban, korrekt minőség és legalább nem csak cseppálló Orientekből akár automata is elérhető ezen az áron, tutijó vétel ennyiért.
Szerk: 2-3 db ra értendő a 30 összesen? Mert akkor casio marad csak.
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dave118
senior tag
válasz Sholom #63176 üzenetére
Erre a "felhasználásra" teljesen jó lesz a DK
Bár ha neked volnék, vennék egy G-shockot biztos ami tuti alaponGagyi bretyót ebben a topikban ha lehet ne .. saját érdekedben
(#63179) bodiiren : Megbízható, pontos, strapabíró és sportos órák nem számítanak rendes órának?
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
dionaea
őstag
válasz Sholom #63176 üzenetére
"Ha tenyleg nagyon gagyi a DK akkor nezek egy ilyen Casiot. Bar egy ilyen szep jo minosegu orat lezuzni."
27 ezres órára ezt írod de, utána meg, hogy "Semmikeppen nem akarnek kinai bovlival a kezemen jarkalni ha mar van (volt) egy dragabb Casiom"
Na én ezt nem értem, pontosabban értem, de nem értem meg.
Ahogy Szabika írta. Na ennyi pénzért órát is kapsz ami nem casio. És itt nem azt mondom hogy a casio nem jó mert igenis jó no de ennyiért?.
Ronin foigalmazta meg jól -
Bati0501
őstag
válasz Sholom #73085 üzenetére
SSC009,SSC007,esetleg még a kedvencem:SSC081-ebből (is) több változat létezik,korábban belinkeltem már őket.
Jól értem,h 17-18 mm vastag órát akarsz?
Iletve ekkora átmérővel sztem Parnis környékén kellene nézelődni(legalább jócskán marad a keretből),nem igazán vannak ekkora ilyen stílusú órák-amennyire én tudom. -
fiktív1
tag
válasz Sholom #74992 üzenetére
Sanos a kvarcok legeslegtöbbje nem üt pontosan az indexekre. Elég idegesítő, de ez van! Mivel a fogaskerekek a mehanikussal ellentétben nincseek mindig nyomaték alatt, kicsit lötyögnek, holtjátékosak.
A mai nagyobb mutatójú óráknál ez még feltűnőbb. A svájciaknás se jobb a helyzet. Gravitációtól is függ, az egyik oldalon pontos, a másikon már ejt a sec mutató. Pl. felsőbb kategóriás Casiokon halálpontosan ver, holtjáték nélkül. Néztél már pl kirakatot, ahol Festinák vannak kiállítva? Csoda, ha valamelyik eltalálja az indexeket![ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest