-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TimeCenter
tag
válasz csaba8804 #42719 üzenetére
Csaba8804:
Az Európába ( kontinentális) szánt modellek veszik is a németországi jeleket és minden éjjel automatikusan hozzá pontosítják magukat. Sőt az európai modellek többsége tudja venni a WWVB, a JJY és a BPC jeleket is, ezért is drágábbak az USA és UK társaiknál.A kollégáid milyen órákat hordanak? Én ezzel a sztatikus, kisülős, mágneses térrel vigyáznék. Mi a foglalkozásod?
-
Ra3
őstag
válasz csaba8804 #42719 üzenetére
leírtad a kulcsmondatot: "specific timezones only"
ja és én is válaszoltam a kérdésedre ha elkerülte volna a figyelmed, ha pénzügyileg nagyobb áldozatot jelent akkor ezt is vedd figyelembe, szerintem ez még lelombozóbb lehet: [link]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
TimeCenter
tag
válasz csaba8804 #42679 üzenetére
Csaba8804:
Az általad linkelt óra az USA és az Egyesült Királyság piacára készült, az ottani időzónákra képes beállni ( LAX, DEN, CHI, NYC, LON ) ugyan van rajta egy független időzóna beállítási lehetőség ( A-TM ), amit a magyarországi ( CET, PAR ) időre lehet állítani, itt viszont ( A-TM ) időzónán nem veszi a pontosító jeleket.Ha tetszik az óra ennek tudatában vedd meg, hogy "csak" mint egy öröknaptáras, pontos quartz órát veszel.
Az általad jelzett körülményekhez ( külső elektromágneses mező, sztatikus elektromosság, szikrák ) egyébként nem ajánlom, sem ezt ( Eco-Drive ) sem a hagyományos analóg quartz órákat.
Talán egy GAUSSMAN G-SHOCK lehetne jó, amit jobban árnyékolt a külső mágneses, elektromágneses hatások ellen.
Most milyen órát viselsz? Az hogy bírja ezt a kiképzést?
-
Ra3
őstag
válasz csaba8804 #42679 üzenetére
Ez az óra fekete, ami azt jelenti hogy pvd (physical vapor deposition vagy ion-plating) bevonatos. A pvd-ről annyit kell tudni hogy kemény bevonat de vékony, és könnyen sérül.
Rendszeres, gyakori használat mellett először a szíj, majd a ház is meg fog kopni, ami nem javítható, és nagyon látszik, egyszerűen szólva meg fog csúnyulni. Azt tanácsolom hogy keress színezetlen, sima acéltokos órát, azon nem is látszik annyira a sérülés, és polírozással javítható is.
Az ESD hatásairól az órára nincs infóm, talán itt valaki tud róla többet.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest