- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbertb88
tag
válasz
Roland93 #12954 üzenetére
Én 2000-Ft.-ot adnék érte, h el tudjam adni 5ezerért!
Amugy szerintem nem is néz ki jól.....az ilyen plázázós selyemrambók hordanak ilyet és még akkornem is beszéltünk arról, h ezeknek a divatmárkáknak a minősége semmivel nem jobb mint egy 1000Ft-os kínai sz@rnak!!!
Hogy miért nem??? Mert ez is pont az!Szerintem ha karórát szeretnél akkor vegyél egy normális órát, ha meg csak úgy kiegészítőnek, karkötőnek (és van rá fölöslegben több 10ezred), akkor vedd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest