Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB #253168 üzenetére
Attyaég, ennek a palinak a videón lehet vagy 12 centis csuklókerülete, nem csoda, hogy lógicál rajta a paratrooper vége, de arra már nem volt esze, hogy rövidebbre vágja.
A másik probléma, amit említ, azzal én is találkoztam, de ez egy 3 éves videó, azóta javították: [link].
#253172 Memmaao:
Az Omegát gyártó cég gyártja a MoonSwatchot, és Omega logó van rajta, akkor végül is nem téved olyan nagyot, aki azt mondja, hogy ez egy Omega. Legalább is sokkal inkább Omega ez a Swatch, mint amennyire Coca-Cola ez a Timex. Legtávolabb talán az jár a valóságtól, aki azt mondja, hogy ez egy hamis Omega, és sok ilyen zseni van facebook csoportokban.
Amúgy én is nagyon rá voltam kattanva, amikor kijött a híre, csak a hájp, a beszerzés nehézsége és a mágas másodpiaci árak elvették tőle a kedvem. Ennek ellenére nincs kizárva, hogy ez lesz a következő órám, mert nem igazán találok olyan órát, ami komolyabb érzelmet vált ki belőlem.#253181 zoarden:
Ez a Triton csak nyomokban tartalmazza a régi Tritont, amit Polarstar ajánlott. De azért ez sem egy rossz óra.#253145 Richee11:
Orient Star 50 Standard vagy Orient Star 50 Basic Date, szvsz. tökéletes mindennapos órák (strandra nyilván jobb egy búvár vagy G-Shock). Bár a dátumon kívül van rajtuk járástartalék-jelző is, de a Basic Date-en eléggé visszafogott. Ki lehet őket fogni 250k alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest