Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Ignist nézegettem múlt év végén. 0Ft kedvezményt ajánlottak (ez már az új kamuhibrides).
Igazából az újabb design érdekelt volna, de az még mai napig nincs kínálatban.
Így vettem egy használt nem hibridest (nem volt egyszerű, mert alig van) és a különbözetből még egy bringa is kijött[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Nálunk, amikor az Scrosst vettük lassan 1 éve (igaz az nem készleten volt, rendeltük), próbáltunk alkudni, de mondták, hogy azt annyira nem, de sokmindent bele lehetett kalkulálni az árba. Értékesítő mondta is, hogy navi, vonóhorog is beleférhet ha szeretnénk.
Végül téli kerék szett lett, meg metálfényPersze gondolom attól is függ a mozgásterük, hogy mennyiért néz az ember autót.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
2ozzmexy
senior tag
Nem megy bele... de ha mégis sikerülne akkor tudasd velünk is légyszi.
M12x1.5-es menet van benne S-Cross és Vitara esetén, ha valakit érdekel. Még keresem a jó megoldást, bennem az is felmerült hogy hideghengerelt köracélt beviszek egy esztergályoshoz és vágatok egy menetet a végére 23mm hosszan.[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
spirit007
senior tag
-
ncc1701
veterán
10 évig nem sok ember hordja márkaszervízbe az autót. Meg hagyjuk már, 1 éves sincs a kocsim, és már nyüszög a hátsó futóművem, és kétlem, h megcsinálnák gariban. Szerelő haverhoz elég sok garis autót visznek ilyen-olyan gonddal, mert a tulaj belefárad a márkaszervíz maszatolásába, perelni meg nem akarnak.
-
2ozzmexy
senior tag
Jelen! Kisgyerekes apukaként mondom h nem tesz jót a babáknak a klíma, a gyerekorvos meg a védőnő majdnem lenyeltek keresztbe, amikor meglattak a gyerekszobában... Azon már el sem gondolkoztak h lehet nem gyerekszobanak szántuk eredetileg azt a szobát...
Csinálj kereszthuzatot nyáron neki a kocsiban amikor te is beleolvadsz az ülésbe, az tényleg sokkal jobb... De én hiszek nekik, hiszen "szakemberek"... Szóval van az a szitu amikor a hátsó ablakot tekergeted klímás autóban. És van olyan aki azonnal beteg lesz ha bekapcsolod rá a klímát, azok visitanak ha megerzik h megy és akkor biza ablakot le.[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Tigerclaw
nagyúr
Én Augusztusban vettem, de már akkor se vehettek fel új rendelést, és a kicsi készletből miatt semmi alkura nem volt lehetőség, ahogy arra se hogy valami extrát még belealkudjak. Viszont nekem annyira a Baleno jött ki nyerőnek, hogy muszáj volt bele menni.
Amúgy fura hogy az új hibridek nem hogy jobbak, de rosszabbak lettek, abból kiindulva, hogy az új hibrid 1,2-es motorok ugyanúgy 90 lóerősek a katalógus szerint, mint az idei, nem hibrid verziók. Korábban még volt extra 3 lóerő. Az hova lett? Vagy teljesen ugyanaz a hibrid rendszer van, mint volt, csak belekerült abba is egy extra részecskeszűrő és az elvitte az extra lóerőket?
Hol vannak a Toyota kooperációs autók?Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest