Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz galaxys80 #51749 üzenetére
Illetve mitől jobb márka egy Skoda vagy Kia?
Ez sok mindentől függ. Szerintem minőségibb anyagok igényesebb összeszerelés stb.
Nekem a Vitara és az S-Cross minősége ( összeszerelés festés anyag stb. ) csalódás volt pedig Suzukiból ültem át amit szintén újonnan vettem ( Liana 1,3 GLX )
Lehet hogy Én vagyok telhetetlen de ennyi pénzért már elvárom , hogy nem ázzon be ne zörögjön a műszerfal az ablak a kalaptartó ha ráesik egy "falevél" ne sérüljön a fényezése stb.
Az hogy a Suzukit "szegény ember" vásárolja már így nem igaz mert 6,2M forint már nem az ő pénztárcája.#51750dethroner Egyetértek. Én is itt az 5M -nál húztam meg a lélektani határt.
#51752Moleman 2005-ben vettem 3,25M vettem a Lianat újonnan és a te számításod szerint ez most 5,4M lenne. Ehhez képest egy olyan kaliberű Suzuki most 6,2M
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Hego
tag
válasz galaxys80 #51749 üzenetére
Új autóról beszél SirKero is, hasznaltauto.hu-n szalonok is hirdetnek új autókat.
Ettől függetlenül valóban a Suzuki a legolcsóbb, ha pont olyan autót akarsz, mint amit a Suzuki kínál:
- SUV
- 130 ló
- pont azok az extrák amik az adott felszereltségi szinten vannak
Ha viszont a vásárlónak nem fontos, hogy emelt hasmagasságú legyen, esetleg a 130 lóerőt is feleslegesnek érzi, mert javarészt városban használja majd, vagy a Suzuki nem azokat az extrákat rakja bele ami neki prioritás, akkor lehet találni jobb vételt a piacon ennyi pénzért. Ha már a Kia lett felhozva, akkor a Kia Ceed hasonló méretű autó.
5,8M és 6,8M közt elég jó Ceedeket lehet kapni, és ott válaszhat a user, hogy inkább a teljesítmény a fontos, vagy a több extra.
Én egyébként ültem új Kia Ceedben, mert egyik ismerősöm azt vett és elvitt egy körre, engem nem nyűgözött le, de ha új autót akarnék venni ennyi pénzért, akkor én is biztosan körül néznék, hogy mire költök el ennyi pénzt.Arra a kérdésedre pedig, hogy "mitől jobb márka egy Skoda vagy Kia?", szerintem az a válasz, hogy nem a márka a jobb, de ha beleülsz egy Suzukiba és egy Skodába/Kiába, akkor azért más a minőségérzet. Ez azért is lehet, mert az S-Cross egy relatíve idős modell...
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest