Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
csiga8 #50398 üzenetére
Megbeszéltük a jpbmoto témát, pont egyszerre vettük, a Dr800amban is az van. Kicsit nehezebben teker nekem, motoroztam elsején, 6odikán. Néha csepptöltőzöm, nem mindig.
A scross akksit azért írtam, hogy lustaság miatt nem töltögetem. Tudom, hogy ott a legrosszabb a feszkó. 12,5 alatt már nagyon tölteni illene, de a kocsi fél nap alatt visszaszívja oda. Pont a tűzveszély miatt nem lógatom a töltőket az akkukon, nem szeretem ha valami be van dugva a konnektorba és nrm vagyok ott. Amiről tudom leveszem a sarut. DR, Lada. A motoron van riasztó meg ilyen tuti láncolajzó (mccoi.de) szépen leszívja.
Lidis töltő mikor lekapcsol csepptöltésre 0,1A val tölt. Kicsit kevés mert sokáig tart neki mire 13,1 ről felpumpálja fullra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest