Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz hundai #47430 üzenetére
Volt a 2005 utániaknál valami huncutság a hátsórészen, talán a kerékjáratoknál? Nem akarok butaságot írni, nem vagyok biztos benne, volt valamire visszahívás azoknál... (hallomásból tudok róla csak )
Kérdezz utána márkaszervízben telefonon, vagy neten keress rá, hátha...
@ncc1701: Az minden 10év fölötti japán autónál érdemes megcsinálni, rozsdátlanítás, lakatolás és üregvédelem majd rücsis alvázvédő... nem is értem miért nem lehet kérni a szalonban némi felárért...
A klíma kényelmi extra, a wartburgban sem volt, a trabantban sem volt, a skodában gyáriszauna volt (hátsó ablakok fixek a 105-ben, 110L-től volt leengedhető, de át lehetett tenni az ajtókat), én is jobban érzem magamat ha van, de ha nincsen sem égetem el a jogsimat... évekig jártunk üres klímával BP-en... vidéken vagy kisebb településeken az ablak letekerése bőven elég, de BP-en ahol másfélórát állsz az M0-on... oda kevés. Ha szívbeteg vagy akkor el sem indulsz olyan melegben, nem? Nekem ezzel még nincsen bajom Hál' Istennek, de ez is egy szempont. Mondjuk ha szívproblémáim lennének klíma nélküli gk szóba sem jöhetne...@AMD Power: Igen, ez így van, mi sem indulunk el nagyon sehová, mert sokszor mire lehűti az utasteret a Vitara addigra kiszállunk... de tény és való, hogy 2020-ban szerintem ez használtautónál is alap kellene hogy legyen, meg az ABS, ESP, 4 lufi, vellanyablak... ezekből én nem engednék a legcsótányabb bontószökevény esetében sem.
@Böhomke: Ez mind igaz lehet amit írsz, de én nem ajánlom senkinek 2020-ban hogy egy ilyen autót vegyen... nézi 500k körül, rá tervezni költeni még 300k körül, az már 800k, 2 év múlva nem fognak 100k-t sem adni érte... éves értékvesztés rajta 350k? Az eléggé húzós, akkor inkább 1,1M-ért amit linkeltem és ha arra kellene költeni még 2-300k-t, akkor rossz esetben 1,5M-ért van egy fasza biztonságos klímás autója, amit 2 év múlva eladhat 800k-ért, a veszteség ugyanakkora, de azt a két évet kényelmesen, mitöbb biztonságos autózza a zasszonka, ha szép autót kap tőle lehet még más extra juttatások is becsúszhatnak...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest