Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Dark Archon #11245 üzenetére
nézz utána, lehet csak valami szimmering, etc. ezek a motorok nagyon strapabíróak, ha Szplöttyöt elviselik, akkor bármit
mondjuk én is amit néha adtam az ezres fűnyírómotornak, attól egy francia százszor beállt volna. -
AMD Power
titán
válasz Dark Archon #11252 üzenetére
Én kapásból ha veszek egyet így kezdem.
Komplett vezérléscsere.
Olaj,szűrök stb.... váltóolaj.
Fűtőmű teljes átnézése és a problémás részek cseréje.
Fékrendszer átnézése és cseréje ha szükséges.Egy nagyobb X boltban Nagy kedvezménnyel megveszek hozzá mindent ami kell és csere.
-
AMD Power
titán
válasz Dark Archon #11254 üzenetére
Semmilyen más kocsit nem nézek. Erre van csak pénz. Mármint ami a fenntartást illeti. Amúgy ha megtehetném Renault lenne.
-
karakpecze21
senior tag
válasz Dark Archon #11254 üzenetére
Nekem nemrégiben hívták vissza a 9 éves Ignis-em.
állítólag több kocsinál valami kábel köteggel volt gond, ami túl közel volt a gázpedálhoz és ezáltal kidörzsölődött.Ezeket cserélik ha kell.
Nekem megnézték, azt mondták rendben. -
Doze
aktív tag
válasz Dark Archon #12068 üzenetére
Ha jól tudom van egy takaró lemez a féktárcsa belső (motor felöli) oldalán. Elképzelhető hogy beszorult oda valami... esetleg rámetél valamire és ráhajtotta a tárcsára. (kb fél 1 cm van közte) így elképzelhető az hogy, enyhe holtjáték miatt odadörzsölődik kanyarokban. Leveszed a kereket, és megnézegeted, meghajtogatod, aztán befújod féktisztítóval. Ha így sem jó... akkor meg kerékcsapágyra tippelek Bár ez nem biztos, mert lóghat a futómű stb...
-
xmad
őstag
válasz Dark Archon #12068 üzenetére
nekem ugyanez volt. a fékbetét megvan szorulva a féknyeregbe. szedd ki tisztitsd meg, esetleg csiszold meg a sarkait kicsit hogy jobban csússzon a féknyeregben.
-
Kornel
veterán
válasz Dark Archon #12230 üzenetére
minek motort mosni?
én is akartam, de após lebeszélt róla...
nem tesz ott jót semminek, nem lada ez, hogy mindegy, hogy mit csinálsz vele. -
Kornel
veterán
válasz Dark Archon #12232 üzenetére
szeretem ezeket a szerelőket.
az enyémmel fél éve kicseréltettem elég sok mindent, ami eszembe volt, persze a generátor ékszíjat meg a klímaékszíjat elfelejtettem, na de 4,5 évesen nem ártana amúgy. szerinted kicserélte, vagy mondta, hogy ki kéne? pedig ő a szerelő, nem én... most meg cseréltethetem, mert a generátor ékszíj is csúnya már, a klíma ékszíj még jó lenne, de a feszítőgögrője kuka, szóval ennyit erről.én nem fogom lemosni a motort, pedig van rajta pár nyest lábnyom, meg poros is, 5 éve nem látott garázst, de pont leszarom
-
gerii
addikt
válasz Dark Archon #23899 üzenetére
Vitara beltere recseg-ropog, és silány minőségű. Nyomkodd meg az elemeket, kérdezd meg mikori gyártású a tesztautó, mert lehet azóta javultak, de ha belegondolok hogy újonnan is így nyikorog, mi lesz 50e km után.
-
t1
addikt
válasz Dark Archon #23899 üzenetére
Ha nem fontos a külcsíny akkor mindenképpen S-CROSS, jobban összerakott kocsi, és picivel tágasabb is.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Dark Archon #23905 üzenetére
Az S-Cross nem csúnya, nézd meg élőben. Nekem is a Vitara tetszett, de végül nem az lett és nagyon tetszik.
-
tboldi
nagyúr
válasz Dark Archon #23936 üzenetére
70k Ft a gyári könyöklő a Vitarába, szerintem érdemes megfontolni.
-
tboldi
nagyúr
válasz Dark Archon #23947 üzenetére
Én egy új autóba nem raknék olyan - elvileg a típushoz való - kiegészítőt, ami nem gyári, univerzálisat meg pláne nem. Meg ha már 4-5 milliót kiad az ember, +70k nem hinném, hogy annyira nagy teher lenne.
Nem akarok senki pénztárcájában kutakodni, a Te döntésed, én csupán a gondolataimat írtam le.
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz Dark Archon #24002 üzenetére
Ha mar ilyeneket produkal sztem csere..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
biker
nagyúr
válasz Dark Archon #24169 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Kornel
veterán
válasz Dark Archon #24173 üzenetére
Beltér, kozepkonzol, levegobefujok, stb.
Mint egy lada 1500s '95-bol.Roberto: viszlát
Lehet befizetek itt a premiumra, hogy legyen ignore-om[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dark Archon #24173 üzenetére
Szerintem a legnagyobb baja, hogy még a Crosshoz képest is visszalépés a műszerfala/belseje. Meg aztán a külseje alapján valami sokkal jobbat várnék a Vitarától, mint amit belül ad. A navija meg pont olyan nevetséges, mint a Dusteré.
Ja! És nyomja a térdem a középkonzol, a Crossban viszont nem....(#24175) kornelka:
Gonosz....
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Dark Archon #24177 üzenetére
Látom, egyetértünk ebben a kérdésben. A Swifthez képest ténylegesen megváltás, de azért látszik az előrelépés az SX4-hez képest is.
(#24178) biker:
Nem, nem! Nem ezt írtam. A navi kinézete a műszerfalon olyan, mintha véletlenül került volna oda, ami egyébként valószínű is, mivel így tervezni büntetlenül nem lehet...
"-Hé, Osamu san, kellene egy navi is bele valahova!
- Jól van fiam, rakd be a 10 éve az USA gyártásból megmaradtakat."...vagy valahogy így....
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Dark Archon #24224 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszaitokat, ezek szerint semmi kétség... Egyébként is tervben volt 4 új felni, mivel szeretném ha feketék lennének majd, jobban áll a sötétkék Swiftnek (és sok másiknak is).
Ma előjött egy probléma a jobbhátsó ajtónál: ahogy nyitom/csukom, kb. a csukás ívének a közepén oda-vissza valami hang jön. Az ajtó nincs elengedve, tartja magát, nem is nagyon hangos és nem is változó, hanem ez egy egyhangú zaj. Egy kis olaj segítene rajta, vagy mivel lenne érdemes próbálkoznom?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
biker
nagyúr
válasz Dark Archon #24257 üzenetére
GL+-ban nincs SD kártya, venni kell 80-ért
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Dark Archon #24263 üzenetére
Igen, az a glx amihez jár az sd kártya
-
albiosz
őstag
válasz Dark Archon #24268 üzenetére
Pont ilyeneket néztem most.
Ez a típus tetszett is. 5 ajtós régi stifttel használtad? Ehhez van minden szíj stb.?
A rend őrei szerint ez rendben van? Lámpákat. eléggé takarják a bringák.
szerk.: ja most nézem, hogy ilyesmit, tehát nem konkrétan ezt.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz Dark Archon #24271 üzenetére
Köszi az infokat!
Írok pü-t.
-
addikt
válasz Dark Archon #24177 üzenetére
No, megjött végre a drágaságunk
Összességében azt kaptam, amit vártam. Jól megy, kényelmes, jól felszerelt és remekül vezethető. Apró dolgok árnyékolják be csak a fényét, pl. a csomagtartó tömítés érthetetlen, hogy miért nincs végtelenítve (a 2001-es Swift-emé is össze volt olvasztva), illetve a már mástól is említett érintőképernyős csoda. A zene megy meg a tolatókamera is, BT kapcsolat is oké, de a MirrorLink-re már nem tudtam rávenni a Sony Z1C-mmel. Mondjuk mindegy is, mert azt mondta, aki átadta, hogy csak behúzott kézifékkel(!) működik. Nyilván így akarják eladni a 90eFt-s navigációt, csak ennyiből majdhogynem kompletten lecserélem az egész egységet.
Mindent összevetve megérte Persze még csak ~100km van benne, szóval remélem nem fog változni a véleményem.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
domojko
senior tag
válasz Dark Archon #24636 üzenetére
Gratula. Nagyon jól néz ki. Használd egészséggel.
-
Motion_Blur
félisten
mennyibe állt meg és pontosan milyen felszereltség? ha jól látom GL+
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
Grat!
-
Tigi
őstag
Használd egészséggel.
Kollégámé is ilyen, még a színe is.
A MirrorLink egy nagy kamu, kollégámét egyetlenegy telefonnal se tudtuk működésre bírni, kapcsolat volt minden telóval, de a tükrözés az már egyikkel se ment.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Pikkolo^^
addikt
Gondolom a biztonság miatt van, hogy csak behúzott kézifékkel megy. S-Crossban sem lehet behozni a menüt ha megy az autó.
-
Harkovz
aktív tag
Szép. Gratula. Suzuki-Jó döntés!
-
biker
nagyúr
Nem bánod meg
-
biker
nagyúr
válasz Dark Archon #24650 üzenetére
Kellene menjen a mirrorlink, sygiccel a navi is
A szalonban se értenek hozzá, apple carplayre is be akarta mesélni az értékesítő, csak behúzott kézivel megy
Kiengedtem, nézett hülyén. Aztán elkezdte jegyzetelni amiket mutattam neki[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Dark Archon #24764 üzenetére
Meg az se kell.
Vettem én is annó swiftet 😉 -
Pikkolo^^
addikt
válasz Dark Archon #24826 üzenetére
Rendben, jelentkezz majd 😀
-
biker
nagyúr
válasz Dark Archon #24861 üzenetére
hát igen, ez így elég gáz
-
Siriusb
veterán
válasz Dark Archon #24916 üzenetére
Rózsaszínben kell kérni vagy egy plüssállatot illetve doboz papír zsebkendőt a szélvédő mögé rakni, oszt csókolom, csajos az autó.
-
yanna
addikt
válasz Dark Archon #24931 üzenetére
Egy csodaszép, egyedi jó Alfa...
-
Trial
újonc
válasz Dark Archon #24931 üzenetére
Imádom...az olyan pasikat mint te aki nem tud más érvelhető dolgot mondani csak azt, hogy
női logika....Ti se vagytok jobbak tisztelet a kivételnek (de te nem vagy kivétel....)
-
addikt
-
mdani01
aktív tag
válasz Dark Archon #25155 üzenetére
Köszi srácok, és neked is Akkor lehet a ruhaszárító lesz a győztes😁
iPhone 15
-
lacy027
tag
válasz Dark Archon #25294 üzenetére
Tudtok mondani megbízható autószerelőt és lakatost Budap... nem is, hanem Kecskeméten?
Gumissal eddig nem volt gondom, egy helyre járok a kezdetek óta, eddig nem csalódtam bennük. Ha csak egy egyszerű kerékcsere kell, azt meg megcsinálom otthon. Egyik reggel egy hölgynek én cseréltem ki a kerekét, pontosabban mondva nem a hölgynek, hanem a hölgy autójának. Régi Swift volt az is, a szerszámos nyomatékkulcsostól, mindenestől mindig nálam van. A felnin gurult már.
Az viszont nálam sem lenne hátrány, ha látnám más hogyan csinál bizonyos dolgokat. Sajnos nincs ismerősöm, aki megmutatná, így magamnak kell rájönnöm sok dologra, vagy a Youtube-ról kell megtanulnom. Pénzből élek én is, így szeretném olcsón megúszni a szerelős kalandokat, rászánom az összeget amikor arról van szó, de akkor rendesen csinálják meg. Viszont nem egyszer volt már, hogy hiába fizettem, a probléma változatlanul megmaradt. -
tomi5244
őstag
válasz Dark Archon #25403 üzenetére
Eléggé karcosan van kiszámolva a ráfordítható összeg, szóval akár 1-2 száz ezer is mérvadó. Nyilván sosem lesz 100%os egy sérült autó, de azért közel azonos állapotba bármit meg lehet csinálni. Ahogy mondtam megvárom mit mondanak rá, aztán meglátjuk.
Más: Szervizelés swift esetében, nagy vonalakban mennyibe fáj? pl olajcsere szűrőkkel 20-25ből kijön? Szerviz intervallumok, hogy alakulnak? nem feltétlen az olajra gondolok hanem pl, szíj csere, fékek.
Tudom, hogy ez egy kissé off, de érdekelne hitellel kapcsolatos tapasztalat. Nem túl sok a jövedelmem, de ha pl x összegű autó 45-50%-át betudom tolni önerőnek, akkor könnyebben bírálják el?
-
tomi5244
őstag
válasz Dark Archon #25405 üzenetére
2 évet vállalnak rá, mivel tavalyi az autó, így 1 évet veszített a gyári 3ból.
-
gerii
addikt
válasz Dark Archon #25513 üzenetére
Eszembe se jutott.
Motion_Blur: Szerintem egy maszek 5k-ért megcsinálja kompletten, még hogy 15k egy csere, vicc. Persze ha héliummal fújatják ki a hátsó dobokat reális az 5k.
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz Dark Archon #25593 üzenetére
Egyetértek, ha a fék mérve ekkora eltérést mutat, azt meg kell csináltatni, és nem máshol levizsgáztatni.
Nekem tegnap vizsgáztatták SOS-ben a véres torkú, horpadt oldalú kocsit, szerencsére nem volt semmi nagy gáz, azt mondta a szerelő, hogy az alját itt-ott azért le kellett már kenegetni. Épp 14 éves, megy, ameddig megy, az alvázvédelemmel évekkel ezelőtt kellett volna foglalkozni. Igazából amúgy még mindig elvisz bármikor A-ból B-be, és bármilyen racionális és irracionális utódjelöltet nézek, az ára horror, a fenntartása méginkább.
-
nagyúr
válasz Dark Archon #39336 üzenetére
Könyöklőből én is megvettem a gyárit a Balenóba.
Viszont kellene tetősínt vennem meg majd bringatartót és azért a két sínért gyári) kissé sokallom az 50k-s árat.
Mire lenne egy normális bringaszállító megoldásom már közel 100k-ba fájna így és az akkor még csak egy kerékpárra...Més que un club!
-
nagyúr
válasz Dark Archon #39339 üzenetére
Menabóról hallottam már, megfontolom mindenképp. Ha úgy van megveszem a drágábbat is csak tartsa jól a bringát, annak az árából már egy bakancs Swiftet lehetne venni szóval vigyázok rá.
Més que un club!
-
Kicsirics77
veterán
válasz Dark Archon #40358 üzenetére
ez érdekes mert nekem megy a zene is rajta gond nélkül.
Mondjuk apple iphone és 99%-ban kábelen használom a carplay miatt..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
blakey
titán
válasz Dark Archon #40358 üzenetére
Egyszerűen nem megy át a hang BT-n, - még csak zenét próbáltam de működött, internetes rádiót nem próbáltam. A legfrissebb firmware van fent.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest