- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
No para meg peace, meg stb
Először csak nézegesd az általam írt menu.lst -t. Hogyan? Nyitsz egy terminált a grafikus felületen. Pl. egy xterm -et, vagy rxvt -t, vagy ha KDE -t, GNOME -ot használsz, akkor a saját terminál emulátoruk is jó. Ha elindítottál egy ilyet, akkor egy DOS -hoz hasonlatos (vagy mint a Win DOS ablaka) környezetet kapsz. Most írd be: su, ez bekéri a root(rendszergazda) jelszót. Most mehet az mc parancs, ennek hatására egy Norton Commander -hez hasonló filekezelőt kell hogy kapj.(ha nem indul semmi, nincs fönt, ezért rakd fel a csomagkezelőben.) Ha már fönt van: belelépkedsz a /boot/grub -ba, majd a menü.lst -én F3 -mat nyomsz. Elég logikusan van elrendezve a fájl, szóval meg lehet érteni, hogy mi-micsoda. Amit az előző hsz. -ben írtam bejegyzést, azt keresd meg. Ha nincs semmi Win-es, akkor F10 -zel kijössz a fájl nézetablakából. Most nyomj rajta F4 -et, és írd hozzá a Win -es bejegyzést, a többihez hasonlóan, tehát külön ''blokkba''. Ha megvan, F2 -vel elmented a változásokat, és újraindítod a Linuxot.
Te várjcsak. Fönt van most neked egyáltalán valamiféle Linux (SuSe?), vagy csak most készülsz föltenni. Ha az utóbbi, akkor előbb föl kéne tenni, és ezzel kapsz egy boot managert is, (Grub) ahol az általam írtakat kell alkalmazni, ha nem lenne benne automatikusan a Win bejegyzés.
Kérdezz, ha valami nem világos, én ''itt'' vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged