- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
No para meg peace, meg stb
Először csak nézegesd az általam írt menu.lst -t. Hogyan? Nyitsz egy terminált a grafikus felületen. Pl. egy xterm -et, vagy rxvt -t, vagy ha KDE -t, GNOME -ot használsz, akkor a saját terminál emulátoruk is jó. Ha elindítottál egy ilyet, akkor egy DOS -hoz hasonlatos (vagy mint a Win DOS ablaka) környezetet kapsz. Most írd be: su, ez bekéri a root(rendszergazda) jelszót. Most mehet az mc parancs, ennek hatására egy Norton Commander -hez hasonló filekezelőt kell hogy kapj.(ha nem indul semmi, nincs fönt, ezért rakd fel a csomagkezelőben.) Ha már fönt van: belelépkedsz a /boot/grub -ba, majd a menü.lst -én F3 -mat nyomsz. Elég logikusan van elrendezve a fájl, szóval meg lehet érteni, hogy mi-micsoda. Amit az előző hsz. -ben írtam bejegyzést, azt keresd meg. Ha nincs semmi Win-es, akkor F10 -zel kijössz a fájl nézetablakából. Most nyomj rajta F4 -et, és írd hozzá a Win -es bejegyzést, a többihez hasonlóan, tehát külön ''blokkba''. Ha megvan, F2 -vel elmented a változásokat, és újraindítod a Linuxot.
Te várjcsak. Fönt van most neked egyáltalán valamiféle Linux (SuSe?), vagy csak most készülsz föltenni. Ha az utóbbi, akkor előbb föl kéne tenni, és ezzel kapsz egy boot managert is, (Grub) ahol az általam írtakat kell alkalmazni, ha nem lenne benne automatikusan a Win bejegyzés.
Kérdezz, ha valami nem világos, én ''itt'' vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged