Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0se
tag
Szia, elég sokban, ez nem OpenSuse első körben, másodkörben pedig ezt mint asztali használatra szánt OS-t fogják kiadni, inkább linkelek:
http://www.novell.com/linux/prerelease.html -
n0se
tag
Sziasztok,
nem véletlen nyitottam külön topicot, nem kell lockolni ;)
Ez nem a hagyományos Suse Linux lesz, ez már egy másik céltartománynak készül és jön hamarosan, hogy mikor azt én sem tudom, de várom, mert marha kiváncsi vagyok rá.
Azt hiszem ''remélem'', hogy ezzel nem vagyok egyedül, szeretném mindenkinek a véleményét kérni az érkező OS-ről, aki esetleg próbálta a beta-t annak a tapasztalatait és azt, hogy véleményetek szerint mennyire lenne kiváltható a termékkel az Windows XP.
Összefoglalva várok ide minden olyan embert, akit érdekel a téma és várja az OS hivatalos debütálását az IT piacon, engem már megöl a kiváncsiság.
Go Novell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Horgász topik
- No Rest for the Wicked
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest