- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tersius
tag
En is SuSE-t hasznaltam, aztan elhalta magat a hang, a nyomtatas, meg meg par dolog, es ott alltam, hogy ''akkor hol is vannak a rendszerfajlok? fene tudja. mindegy, ott a varazslo.
Varazslo lefutott, es mondta, hogy na, kesz, most mar megy. Persze nem ment. Es ezutan lett elegem
A masik baj meg az a suseval, hogy agyon van patcholva a kernel, ezert ha valamiert frissiteni akarsz (nekem pl. a hangkari miatt kellett), akkor az mar tudast igenyel, mig egy masik disztrora a standard kernel felrakas max fel ora, forditassal egyutt, es egyszeru dolog. De tobbet nem teritelek
Amugy igen, ftp-rol telepites igen sok ideig fog tartani. Raadasul ha kozben valamiert epp nem lesz elerheto a hely, vagy tul sokan lesznek benn, es lelassul, akkor ugrik az egesz.
Szerintem ha nem nyirbalod meg lenyegesen, akkor siman szamolhatsz masfel-2 giganyi letoltessel.
Az ftp.suse.com nem enged be, mondvan, hogy tul sok kapcsolat van az IP-mrol. A honlapon a letoltesnel csak LIVE dvd-re talalok linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged