Új hozzászólás Aktív témák

• Tersius

tag

válasz MoneyM #22 üzenetére

En is SuSE-t hasznaltam, aztan elhalta magat a hang, a nyomtatas, meg meg par dolog, es ott alltam, hogy ''akkor hol is vannak a rendszerfajlok? fene tudja. mindegy, ott a varazslo.
    Varazslo lefutott, es mondta, hogy na, kesz, most mar megy. Persze nem ment. Es ezutan lett elegem :)

A masik baj meg az a suseval, hogy agyon van patcholva a kernel, ezert ha valamiert frissiteni akarsz (nekem pl. a hangkari miatt kellett), akkor az mar tudast igenyel, mig egy masik disztrora a standard kernel felrakas max fel ora, forditassal egyutt, es egyszeru dolog. De tobbet nem teritelek :)

Amugy igen, ftp-rol telepites igen sok ideig fog tartani. Raadasul ha kozben valamiert epp nem lesz elerheto a hely, vagy tul sokan lesznek benn, es lelassul, akkor ugrik az egesz.

Szerintem ha nem nyirbalod meg lenyegesen, akkor siman szamolhatsz masfel-2 giganyi letoltessel.

Az ftp.suse.com nem enged be, mondvan, hogy tul sok kapcsolat van az IP-mrol. A honlapon a letoltesnel csak LIVE dvd-re talalok linket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés