Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tersius
tag
En is SuSE-t hasznaltam, aztan elhalta magat a hang, a nyomtatas, meg meg par dolog, es ott alltam, hogy ''akkor hol is vannak a rendszerfajlok? fene tudja. mindegy, ott a varazslo.
Varazslo lefutott, es mondta, hogy na, kesz, most mar megy. Persze nem ment. Es ezutan lett elegem
A masik baj meg az a suseval, hogy agyon van patcholva a kernel, ezert ha valamiert frissiteni akarsz (nekem pl. a hangkari miatt kellett), akkor az mar tudast igenyel, mig egy masik disztrora a standard kernel felrakas max fel ora, forditassal egyutt, es egyszeru dolog. De tobbet nem teritelek
Amugy igen, ftp-rol telepites igen sok ideig fog tartani. Raadasul ha kozben valamiert epp nem lesz elerheto a hely, vagy tul sokan lesznek benn, es lelassul, akkor ugrik az egesz.
Szerintem ha nem nyirbalod meg lenyegesen, akkor siman szamolhatsz masfel-2 giganyi letoltessel.
Az ftp.suse.com nem enged be, mondvan, hogy tul sok kapcsolat van az IP-mrol. A honlapon a letoltesnel csak LIVE dvd-re talalok linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest