Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Szerintem egy pici tudás kell uhu-hoz pl hogy rakd fel nv drivert,kernelk frissités meg ilyenek!
Update szinte nincs az uhuba mindet magadtól kell felrakni kezelhetősége abba téleg ugyanolyan mind 2! Én jobban birom az uhut ,de szerintem suse ilyen téren övé az arany sokan ezért nem is szeretik!
Debiant azért emlittetem ,hogy ha valaki jóban bele mélyül a dolgokba akkor érdemes vagy valami servert akarna üzemeltetni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest