Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Szerintem egy pici tudás kell uhu-hoz pl hogy rakd fel nv drivert,kernelk frissités meg ilyenek!
Update szinte nincs az uhuba mindet magadtól kell felrakni kezelhetősége abba téleg ugyanolyan mind 2! Én jobban birom az uhut ,de szerintem suse ilyen téren övé az arany sokan ezért nem is szeretik!
Debiant azért emlittetem ,hogy ha valaki jóban bele mélyül a dolgokba akkor érdemes vagy valami servert akarna üzemeltetni! -
Zenty
őstag
Könyen kezelhető ,sok benne az automatika, jó update , sok az új fejlesztés benne(pl elsőként nyujtotta teljes 64 bitet üzemodot ) ,gyorsan be kerülnek az újab verziokba az újab dolgok
! Windows útán első linuxként ideális oprendszer,utána lehet fejlödni mással uhu linux,debian stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest