Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Szerintem egy pici tudás kell uhu-hoz pl hogy rakd fel nv drivert,kernelk frissités meg ilyenek!
Update szinte nincs az uhuba mindet magadtól kell felrakni kezelhetősége abba téleg ugyanolyan mind 2! Én jobban birom az uhut ,de szerintem suse ilyen téren övé az arany sokan ezért nem is szeretik!
Debiant azért emlittetem ,hogy ha valaki jóban bele mélyül a dolgokba akkor érdemes vagy valami servert akarna üzemeltetni! -
Zenty
őstag
Könyen kezelhető ,sok benne az automatika, jó update , sok az új fejlesztés benne(pl elsőként nyujtotta teljes 64 bitet üzemodot ) ,gyorsan be kerülnek az újab verziokba az újab dolgok
! Windows útán első linuxként ideális oprendszer,utána lehet fejlödni mással uhu linux,debian stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest