Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hétszűnyű
friss újonc
válasz
üzenetére
Ja, így már látom mire gondoltok. De annyi még hozzátartozik a sztorihoz, hogy hiába nézem végig egy "sikeres" indítás betöltését, nem fut benne hibára semmi, zöld OK minden, és betölt az asztal. A probléma, ez a loading initial ramdisk megakadás ez még a betöltés előtt közvetlenül van, el sem kezd semmit betölteni. Szóval a jó indítást hiába látom, a rosszról nem készül(het) ott "failed" bejegyzés, mert el sem indul a betöltés.
-
Hétszűnyű
friss újonc
Köszi
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz 
A rendszertöltőt a Yast-ban tudom elérni, ott ezt látom:
Gondolom itt kell átírni.
A "látni fogjuk" azt pontosan hol?
A nomodeset-et is olvastam angol fórumon, de ha tudnám mik ezek a fogalmak, meg hova és pontosan hogyan kell beírni akkor tudnám is mit csinálok
-
Hétszűnyű
friss újonc
Sziasztok!
OpenZsuzsit választottam tavasszal, végtelen jó kis rendszer, imádom, de van vele egyetlen nagyobb problémám.
Boot-oláskor amint eltűnik az alaplapi logo, el kéne indítania a dolgokat, de ez a művelet el sem kezdődik/megakad(?), kb. 5 alkalomból 2-szer nem sikerül neki:
"initial ramdisk ..."
üzenetet ad be, és nem tölt tovább, bármennyit várunk rá. Ekkor csak a poweroff gomb segít. Állítólag ismert probléma, külföldi fórumokból legalábbis ezt hámoztam ki, de megoldást nem találtam.
Némi tech. infó: Asus Vivobook S15 S530FN, openSUSE Leap 15.1, Gnome 3.26.2., Kernel 4.12.14
Magamról annyit, hogy 4 hónapos bébijúzer vagyok, nem rendszerprogramozó, de szívesen tanulok
Ha van megoldási tipp valakinek a zsebében, kérem ne melengesse

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De azért ha bébijúzeres fogalmazásban is ezt ha újra átvennénk, lehet hogy tudni fogom mire gondolsz