Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
A böngésző amúgy is egy kitüntetett helyzetű szoftver, annál fontos lehet, hogy mindig a legfrissebb verzió álljon rendelkezésre, mert lehetne benne olyan újítások, amiket hiányában egyes weboldalak hibásan működhetnek.
Na pont ezért csodálkozom azon, hogy a stabil kiadású modellen alapuló Linux Mintre előbb kiadják a legújabb Firefoxot, mint az openSUSE Tumbleweedre.
-
zoli62
addikt
Pár napja már megjelent a legújabb stabil Firefox kiadás, de a Tumbleweeden még mindig nem frissült, ezért a snap verziót telepítettem. A Tumbleweed elvileg rolling modellen alapuló disztró, de már a stabil Linux Minten is frissült a Firefox.Ennek vajon mi lehet az oka?
-
zoli62
addikt
Én egy ideje egy "opensuse tumbleweed"-et "nevelgetek", igaz csak virtuális gépen. Folyamatosan frissítgetem. Elég stabil. Talán azért nincs annyi felhajtás a Suse (régen Süsü
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat) -
zoli62
addikt
Kíváncsiságból telepítettem netinstal iso-ból egy tumbleweedet, mert a 10-es kiadás óta nem néztem rá az Opensusere. Az kimondottan Suse specifikus, hogy root-os telepítés után, ha adtam külön jelszót a rootnak, akkor sudo-nál nem a felhasználó jelszavát kéri be?
-
zoli62
addikt
Kmix nem indul el KDE alatt. Találkoztam neten hasonló hibával Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- ZEN.com
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat)