Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
urandom0 #4264 üzenetére
A böngésző amúgy is egy kitüntetett helyzetű szoftver, annál fontos lehet, hogy mindig a legfrissebb verzió álljon rendelkezésre, mert lehetne benne olyan újítások, amiket hiányában egyes weboldalak hibásan működhetnek.
Na pont ezért csodálkozom azon, hogy a stabil kiadású modellen alapuló Linux Mintre előbb kiadják a legújabb Firefoxot, mint az openSUSE Tumbleweedre.
-
zoli62
addikt
Pár napja már megjelent a legújabb stabil Firefox kiadás, de a Tumbleweeden még mindig nem frissült, ezért a snap verziót telepítettem. A Tumbleweed elvileg rolling modellen alapuló disztró, de már a stabil Linux Minten is frissült a Firefox.Ennek vajon mi lehet az oka?
-
zoli62
addikt
Én egy ideje egy "opensuse tumbleweed"-et "nevelgetek", igaz csak virtuális gépen. Folyamatosan frissítgetem. Elég stabil. Talán azért nincs annyi felhajtás a Suse (régen Süsü
) körül. mert nincs annyi leszármazottja, mint a többi népszerű nagy disztrónak. (Debian, Arch, Red Hat)
-
zoli62
addikt
Kíváncsiságból telepítettem netinstal iso-ból egy tumbleweedet, mert a 10-es kiadás óta nem néztem rá az Opensusere. Az kimondottan Suse specifikus, hogy root-os telepítés után, ha adtam külön jelszót a rootnak, akkor sudo-nál nem a felhasználó jelszavát kéri be?
-
zoli62
addikt
Kmix nem indul el KDE alatt. Találkoztam neten hasonló hibával Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest