Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
-
vodika
tag
Hölgyek, Urak!
Hihetetlen mértékben megköszönném ha valaki a csatolt oldalról bármelyik ftp-s vagy http-s linket megpróbálná letépni. Elég ha elfut a letöltés 150MB-ig. Nálam ugyanis elfekszik szinte az összes link (még próbálkozom azért szinte, eddig nem tudtam mindet tesztelni...)
ugyanott.
http://download.opensuse.org/distribution/12.1/iso/
Előre is köszönet!

Üdv:
Vodika -
vodika
tag
válasz
tropico
üzenetére
Nincs hiba... egyszerűen megáll a letöltés, nem jön több adat. Mind a két file-nál (32 és 64 bit) ugyanazon a ponton átlag 100K-s letöltés közben nem kap több adatot.... A browser-ek még várnak egy darabig aztán leállítják a letöltést.
Mindegy melyik tükörről próbálom, milyen browserrel (Mozilla vagy IE) mind a két file megáll.
De ha mondjuk egy Ubuntu CD-t szedek vagy akár a KDE-s vagy GNOME-os Live CD változatot (mindegyik olyan 600-700MB körül van) azon jibátlanul folyamatosan jönnek...

-
vodika
tag
Üdv Fórumozók!
Alapvetően új vagyok a Linux területén, bár korábban használtam már pár hónapig Linuxot de aztán feledésbe merült a dolog!
Most megint szeretnék egyet a gépemre és kis nyomozás után az openSUSE meg az Ubuntu maradt. Gondoltam beszerzem mindkettőt kicsit nyomogatom aztán amelyik tetszik azt tartom meg...
Na az első gond itt jön: több browserrel, több forrásból mind a 32-bit és mind a 64-bit DVD változat leáll a letöltés egy adott pontján. A 32 bitest 128MB-nál a 64 bites 326 MB-nál áll meg. Az OS amivel töltöm egy XP és ahova töltöm egy NTFS-es partíció 60GB szabad hellyel...
Ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Vodika
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest