- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, most hogy használom tényleg egy jóé használható kis környezet, eddig nekem is szimpatikus. Valóban, én is így vagyok vele sima gnome nem jött be sosem az unity meg a gnome 3 meg pláne, LXDE, illetve XFCE volt még amit próbáltam még más gépen, közülük az XFCE szimpibb volt egy nagyon öreg gyenge gépen ami nem bír el többet ellennék vele, de ha a gépem bírja inkább komolyabbat használok.
Tehát eddig KDE-en kívül nem is nagyon volt más amire váltottam volna, de a Cinnamonra amúgy is kíváncsi voltam.
Bár vannak olyan dolgok amik hiányoznak a KDE-ből, pl. a Bluetooth fáj fogadást gyárilag nem tudta (KDE-nél simán) de ezt a blueman appal megoldottam
Eddig csak két dolog van amivel nem tudom mit kéne kezdeni, az egyik a bejelentkezési kulcstartó ami állandóan előjön, a másik meg a frissítések, KDE alatt 1-2 naponta jöttek a frissítések persze változó volt amikor hosszabb ideje nem jött semmi, de gyanús hogy Cinnamonnál még nem jelzett frissítést...
Azt szeretném még megkérdezni, hogy neked mi volt a tapasztalatod ezekkel a dolgokkal, volt rá megoldásod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest