- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
BigManus #3059 üzenetére
Mik voltak azok a problémák ami miatt leszedted?
Én is fel szeretném rakni, legfőképp a a 4.10-es KDE miatt, de már lassan kezdek elbizonytalanodni félek attól hogy ez is olyan megosztó kiadás lesz, mint anno a 12.1 volt...(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
Jelenleg 12.2-őt használok.Válaszodat előre is köszi!
Most még csak live-KDE-ként próbálgatom a 12.3-at nekem eddig a wifivel volt gondom mással eddig nem, de az elég érdekes eddig...
Semmi biztosat nem tudok még erről írni, mert még próbálgatom csak, de nálam a wfi az egyedüli netforrás, és eddig egy hosszabb wifi antennát használtam a wlan kártyához, (gyenge a szobában már a jel) amivel a 12.2 gond nélkül tud netezni, bár a sávszélesség elég széles sávban ingadozik, átlagban 3-400 kb/s-al jön a net, de volt 600, illetve 54 is... (6 megás net)
A 12.3 live-KDE meg ugyanezzel az antennával nem találta meg az otthoni wifit, (a környékbelieket igen csak az otthonit nem) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....
Viszont ma vettem egy talpas wifi antennát (amúgy is terveztem) és csodák csodája, azzal csont nélkül megy az otthoni wifi a (live) 12.3-on eddig stabil 6.41 mb/s-al...
Kipróbáltam a telepített 12.2-őn is, ott is hozta ezt, bár ott egyszer mértem alacsonyabb értéket is, 12.3-nál eddig nem...
Viszont ezt csak érdekességképpen írtam le, ebből nem lehet még komoly dolgot leszűrni, ahhoz még pár napig tesztelem különböző antennákkal a live 12.3-at és a 12.2-őt. Viszont kíváncsi vagyok hogy majd mit mutatnak a dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest