Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Hát jaja

én a 9.2-re se tudom feltenni. Most vadászom a lib''eket hozzá.Hát hiányol egy párat
Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit