Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem is jobban tetszik a Suse (főleg Gnome-mal), mint az Ubi. Ubival telepítésnél akadtak/akadnak gondjaim: GRUB az Ubuntu telepítése után mindig elhibázta/elhibázza, hogy melyik partíción van a linux (vagy meg sem jelenik); ilyen problémám Suse-val nem volt.
Lejjebb írtam, hogy a 11.2-es meg a telepítés utáni első indulásnál ragadt be, de 10.3-asra ráfrissítve működik rendesen
.KDE-ből a 3.5-ös jött be annó, a 4-esben meg már pár dolgot hiányolok, amit a Gnome-ban megkapok (mail-notification). Tetszik, tulajdonképpen gyönyörű a KDE 4-es felülete, de tehetnének bele olyan dolgokat is, amik a Gnome-ban benne vannak és nekem szükségesek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.