- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.C.
tag
bocsi, most volt időm géppel foglalkozni.
Szóval a helyzet az, hogy nem bírtam ellenállni a csábításnak és felraktam a 11.0-át. Nem vagyok híve a folyamatos újításnak, de gondoltam hátha itt más lesz. na de mindegy. a lényeg:
valamivel tényleg más lett, nagy nehezen sikerült vidkarit beállítani, már majdnem feladtam. Van catalyst, működik is meg minden. az ismert kérdésekre (glxinfók) a válasz ua. mint 10.3-ban. Ami jó, hogy pl. a compiz működik. Néha belassul de megy. Ami nem jó, hogy más meg nem működik, pl van valami 3d földgömb cucc, arra kapásból azt írja ki, hogy opengl not supported... lehet hogy a compiz más elven múködik? vagy ez hülyeség?de legalább van valami változás. Csak szépen apránként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest